نباتباران مدیر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 26 عنوان خواهر شوهر لباس منو که تاحالا هیچ نپوشیدم الان دوباره میپوشه🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 35 پست ی دست لباس گرفتم ۵ ملیون بدون دستمزد خیاط.یکی از اقوام فوت کرد دیگه نتونستم بپوشم خواهر شوهرم الان اومد برد ی ماه پیش پوشید الان دوباره بازم برد بپوشه اعصابم خرد کرد. اگه ی بار خودم میپوشیدم باز بهتر بود نه که خودم اصلا نپوشیدم دیروز | 23:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نباتباران مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 26 نمیدونم الان دستشه یان اما هر موقع ازت خواست بگو فروختم رفت قدیمی شده بود. بعد تو ساکی چیزی بذار تو ... اره الان یک ماه برده نیورده منم چون عقدیم زیاد روم نیس بگم خجالت میکشم .ولی از این به بعد دیگه همینو میگم وقتی اون پوشید انگار دیگه مال اونه من قرض میگیرم
نباتباران مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 26 نامردت نه... خودت بگو. تعارف رو بذار کنار. بنظرت رفتم خونشون الکی بگم خواهرم زنگ بزنه بگم خوشم نمیاد لباسام کسی بپوشه دیگه بفهمه
نبات٢٨ عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 3122 اره الان یک ماه برده نیورده منم چون عقدیم زیاد روم نیس بگم خجالت میکشم .ولی از این به بعد دیگه همینو ... اره اینجور چیزاتو ک دوس نداری به کسی بدی همیشه بتپون تو ساک و چمدون هات دم دست نذار ک وقتی دیدن و ازت خواستن تو رودربایستی هم بمونی زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
نباتباران مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 26 اره اینجور چیزاتو ک دوس نداری به کسی بدی همیشه بتپون تو ساک و چمدون هات دم دست نذار ک وقتی دیدن و ا ... اره دیگه مجبورم یعنی مامانشون لباس میخره دختراش میبرن برا خودشون دیگه پس نمیدن خود مادر به لباس هم نیاز داره
respin1990 عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 3682 از همون اول نامزدی به نامزدم گفتم که بهشون بگو ولی اصلا خیالشون نیست .من فعلا عقدیم هرچی بخرم در جری ... یا خدا عقدی و میان لباس میبررررن دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
نباتباران مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 26 یا خدا عقدی و میان لباس میبررررن اره میفرسته یکیو میگه لباسات میخوام 🥺 بعدا دیگه خودش میاد برمیداره