2777
2789
عنوان

اینقدر خورده ک داره بالا میاره منم بی‌توجه بهش اومدم تو اتاق

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 26 پست
عزیزم بهتر نیست باهاش صحبت کنی ببینی دلیل این کارش چیه کاری ب جنبه ی دینیش ندارم بدنش نابود میشه ک ه ...

واقعا 

دیگه خسته شدم 

همیشه راننده بود حقوقمون عالی بود .با دوست و رفیق نبود بخاطر خطر جاده شغلش عوض کرد اومد با دوستاش 

تو تعمیرگاه 

الان داره از موقعیت سو استفاده می‌کنه 

هر شب میشینن میخورن

واقعا دیگه خسته شدم همیشه راننده بود حقوقمون عالی بود .با دوست و رفیق نبود بخاطر خطر جاده شغلش عوض ک ...

عزیزم میفهمم خیلی بده از کسی حرف شنوی نداره؟ نمیشه مثلا بگی شبا میترسم یا برنامه سینما یا فیلم دیدن تو خونه اینارو بزاری ک زود بیاد خونه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میفهمم خیلی بده از کسی حرف شنوی نداره؟ نمیشه مثلا بگی شبا میترسم یا برنامه سینما یا فیلم دیدن ...

میگه در کنار کارمون میخوریم مثلا من بهش بگم چرا ساعت هشت نمیای 

میگه دور کارم نمیشه زود بیام ک 

متاسفانه همشون همینجورن 

اگ همسرای اونا هم مشکلی دارن ی فکری کنید همگی آخه اینطور ک نمیشه

شوهرم منو در جریان می‌زاره میگه دروغ نمیخوام بگم ولی میگه تا خانمهای اونا ندونن وگرنه زندگیاشون به هم میخوره

کره بده بخوره .بره زیر اب سرد ابلیمو .چی میخوره؟

تازه فهمیدم میگن طرف به کره خوری افتاده منظورشون اینه؟

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 قفلی این روزا ...

شوهرم منو در جریان می‌زاره میگه دروغ نمیخوام بگم ولی میگه تا خانمهای اونا ندونن وگرنه زندگیاشون به ه ...

نمیدونم چی بهت بگم دختر خوب حداقل باهاش حرف هرشب نخوره الکلی میشه کلی ضرر داره براش