2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 49 پست

عزیزم کولیک حتما باید دوره اش طی بشه من انواع دکتر و دارو و...رو امتحان کردم اما تاثیری نداشت تا شش ماهگی هم گریه می کرد بعد خوب شد ولی تو پتو تابش بده یا ننو و چرخیدن با ماشین می‌تونه یه کم ارومش کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا منمننو خیلی خوبه منم خریدم

براش تخت کنار مادر گرفته بودیم بیخود ترین وسیله واقعا.راحت شدیم،بیشتر پسرم 

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اره. شیرخشک بیومیل AR هم میدم بهش

من فقط شیر خودمو میدادم بش خیلی کولیک وحشتناکی داشت...من فقط خودم بعد هر وعده غذاییم ۱۵دونه سیاه دونه میخوردم حتی بعد میوه ..فقط ریزه خواری نکن وعده غذاییتو مشخص باشه وسط چیزی نخور تا ترش هم نکنی.

من بعد هر وعده غذاییم ۱۵ دونه تا ۲۰دونه سیاه دونه با آب قورت میدادم باورم نمیشد دیگه نوزادم گریه نمیکرد...خداروشکر یه بنده خدایی بهم گفت.امتحان کن .سیاه دونه ضر نفخه و گرم. به نوزاد ندی خطرناکه واینم بگم نوزادتو اذیت نکن گناهه شکمشو دست نزن اصلا هیچی هم نزن ..

اره عزیزم من خودمم همیشه وقتی درد داشته باشم سریع استفاده میکنم کولیکم بعد دوماه به ذهنم خطوط کرد اس ...

انشاالله برا بعدی امتحان میکنم😁 اره عزیزم استفاده کن

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤
انشاالله برا بعدی امتحان میکنم😁 اره عزیزم استفاده کن

فداتشم عزیزم انشالله 

راستی عزیزم شما سر اقدام به بارداری کار دیگه ای هم کردین واسه گرم کردن و تقویت و پسر شدن؟ 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

فداتشم عزیزم انشالله راستی عزیزم شما سر اقدام به بارداری کار دیگه ای هم کردین واسه گرم کردن و تقویت ...

نه عزیزم راستش اصلا امیدی به طبیعی باردارشدن نداشتم فقط همین هرشب داخل نافم روغن سیاهدونه میریختم و ببخشید موقع نزدیکیم بجای کرم ازهمین روغن استفاده میکردم شماهم اگه استفاده کردی ده روز قبل از موعدت قطع کن که خدای نکرده باعث سقط نشه

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤