2777
2789
عنوان

چطوری مخ کسیو بزنیم😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چن بار برو ازش جزوه بگیر . بعد برای تشکر دعوتش کن کافه دانشگاه یا کافه بیرون اعیاد و اینا رو بش تبریک بگو و این خرفا دیگ

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

آش ببر😂😂😂

نمیشه ...

تو ساختمان ما همسایه ها عجیب غریبن 

مامان پسره هم اهل این چیزا نیست 🤦🏻‍♀️😂

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

معذرت میخوام عشق کورم کردع ندبدم😂😂😂😂😂

به به کور نبودی که اونم شدی

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

این اشتباهو نکنترم اول همه عاشق هم میشندو سه ماه دیگه میفهمی الکی بوده.

اینو واقعا دوس دارم😑😂بعد سال ها اولین نفریه ک ب چشمم اومده مخصوصا شخصیتش ولی دوس ندارم😑من جلو برم اون بیاد

شخصیتی چطوری برخورد کنم جلوش بدون مثلا صحبت باهاش ک اون بیاد

خب بدون صحبت ک نمیاد دیگ جزوه و اینا مگ بگیری حداقل 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶