2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته از بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 137 پست
ایشاا... گذر هیچکس به دکتر و درمون نرسه بحق حضرت زهرا الهی خدا به همه اونقد بده ک حسرت زندگی بقیه رو ...

بخدا هیچ وخ حسرت زندگی هیشکی رو نمیخورم دروغ چرا مثلا مبینم شوهرخواهرشوهرم ک با کارهای شوهرم ب یه جایی رسیده فقط بخاطر اینکه هیچ حامی شوهرمن نداشته کمکش کنه اینطوری بدبخت شده بعد پولدار شده کارگاه جوشکاری زده هی هرروز خواهرشوهرم اینو میخره اونو میخره واقعا حسرت میخوره 

حرفت رو اینجا بگو شاید به درد منم خورد

آخه روم نمیشه ...باشه میگم من خیلی دنبال کار خونگی بودم بعدش یه نفر پیشنهاد داد مارشمالو درست کن بفروش خودم کم کم از همین اینترنت یاد گرفتم درست کردن گز خونگی پاستیل شکلات تخته ای ..قالب سیلیکونی گرفتم با قالب طلقی بسته بندی کوچیک.الانم میفروشم ولی فقط بیشتر گزفروش داشتم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره هدفتو بزار رو بچه هات درس بخونن رشد کنن

وقتی پسرم میگه مامان من تعمیرکار ماشین میشم بعد واست گوشی قشنگ و طلا میخرم دلم از ذوق میگیره میگم جان دلم امیدوارم آینده واستون عالی بشه ومیگم خدایا شکرت بابت چیزایی ک دادی

قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹
آخه روم نمیشه ...باشه میگم من خیلی دنبال کار خونگی بودم بعدش یه نفر پیشنهاد داد مارشمالو درست کن بفر ...

اینستا پیج بزن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بخدا هیچ وخ حسرت زندگی هیشکی رو نمیخورم دروغ چرا مثلا مبینم شوهرخواهرشوهرم ک با کارهای شوهرم ب یه جا ...

درکت میکنم میدونم چی میگی چون اطراف من هم خداروشکر اکثرآ حداقل بهترمنن ولی ناشکری نمیکنم هیچوقت اما ازوضع پیش اومده دلگیرم ازینکه ساعتی گرونی میشه ودرآمد ما ثابت میمونه انگار

منم خونه ام یک میلیارد سیصد

تو حتمآ خونت ازقبل داشتی منم قسط ووامام بروز نمیبود خداروشکر عالی میگذشت ولی من قرض و وامام همین یکساله مام عمری باقی باشه قرضا کم شه زندگیمون خیلی بهترمیشه انشاا... اما من درد دلم از زمان حال بود عزیزم 

درکت میکنم میدونم چی میگی چون اطراف من هم خداروشکر اکثرآ حداقل بهترمنن ولی ناشکری نمیکنم هیچوقت اما ...

دقیقا واقعا یعنی شوهر من جمعه هارم میره سرکار میخوام بمیرم تا جمعه ها روزهای تعطیل هم جوشکاری میکنه کمرش خیلی داغونه الان چن روزه مریضه ولی بازهم میره بخدا بعضی وخ ها انقد بهم فشار میاد ک‌میخوام خودمو بکشم 

تو حتمآ خونت ازقبل داشتی منم قسط ووامام بروز نمیبود خداروشکر عالی میگذشت ولی من قرض و وامام همین یکس ...

ن من سه سال ازدواج کردمه از اول ازدواجم قسط میدادم خونه امم دوسال خریدمه

نمیدونم نظدم درست یا غلط ولی از نظر خودم میگم تو این وَعیت اقتصادی بد ایکاش حداقل بچه کمتر بیاریم من ...

نظرشماست ولی بچه هم دلگرمی وآرامش هست تو این اوضاع و تو جریان من میگم خداروشکر خوبه حداقل شاید سختیم دوسال دیگه باشه قرضای خونه کم شه شاید خیلی بهترشه اوضاع لاکچری نمیشیم ولی میگذره راحت شمام وضعت خوبه بچه بیار بچه خوبه 

ن من سه سال ازدواج کردمه از اول ازدواجم قسط میدادم خونه امم دوسال خریدمه

خونه ای ک بعد سه سال خریدی با خونه ای ک بعد۱۵سال بخری خیلی فرق داره گل.تنت سلامت