بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست داری عزیزم خودت کاری و شروع کنی که کمک حال همسرت باشی
آخه چه کاری من حماقت کردم بچم کوچیک بود و غریب بودم شوهرم تازه رفته بود سرکار پول مهدو نداشتم دانشگاهم ول کردم الان حتی بخام مدرک دیپلممو بدن ۵۰ میل جریمه میخان ادامه هم نمیشه بدم 😭😭😭
قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹
انقدد خانمایی زیادن که مثلا لوبیاسبز و باقالی اینا بسته بندی میکنن میفروشن یا رب خونگی و...شما تنبلی ...
عزیزم شهر ما انقد راحت نمیتونی اینارو بفروشی بعدم با بچه کوچیک نمیتونم من نقاشی و کاردستی اینام خوبه تو دیوارم آگهی زدم اما هرکی میپرسید اینکار چقد یه قیمت کم هم میگفتم عجیب بود واسشون دیگه دلسردم کردن
قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹
عزیزم شهر ما انقد راحت نمیتونی اینارو بفروشی بعدم با بچه کوچیک نمیتونم من نقاشی و کاردستی اینام خوبه ...
پارچه نویسی قبول کن خیلی در امد داره
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
تاپیک اخرمم در این باره بود همه تحت فشاریم جوونیم تباه کردن
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .