2777
2789
عنوان

چیکار کنم خوابم ببره

83 بازدید | 10 پست

😑😑😑

بچه ها از صبح ساعت ۷ونیم تا ی ساعت پیش کار داشتم،

دادم خستگی میمیرم،

از بدن درد شدید خواب نمیرم

شما توواینجور مواقع ججوری ذهنتون رو گول میزنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشمات رو ببند

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

خیالپردازی من اگه نکنم هر شب خوابم نمیاد 

هر شب یه قسمت سریال ذهنی می‌سازم مثل اینه که من قبل خواب یه دنیا دارم که خودم باشم چیزای رو که الان ندارم اونجا دارم فقط کسای که اینکارو میکنن میدونن 😃

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

خودم اهلشم زیاد، تو رویاهم میلیاردرم😆😆

این سریال جدیدم نقش مرد رو دارم😂💔

خیلی حال میده همه شخصیتارو امتحان میکنم من 

زنمم یکی از بازیگرای ایرانی 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹