2777
2789
اهانخب ازاول بگو جانمایرانی کمدی فیلم هتل بدک نیس دیشب نگاکردمبعد،تگزاز ۳ هم خوبههفتادسی خوبه

ببخش گلم گفتم شاید فکرمو بخونی😅تگزاس 3بخوام ببینم جوری نیست نیاز باشه فصل 1و2رو ببینم

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم امضای قشنگی داری 🌿 راستی زندگی تو شهر غریب براتون سخت نیست فاصله ش با شهر خودتون چقدره ؟

سخته خیلی

فقط شانسم به این هست شاغلم و مدام توی خونه حبس نیستم

چهار ساعت از هم فاصله داریم

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

سخته خیلیفقط شانسم به این هست شاغلم و مدام توی خونه حبس نیستمچهار ساعت از هم فاصله داریم

عزیزم نمیدونم چرا احساس میکنم من قراره برم یه شهر دیگ  اطرافیانم خیلی میترسوننم        ان شاءالله خوشبخت باشی 🌿

خدایا خودمو به تو سپردم.

عزیزم نمیدونم چرا احساس میکنم من قراره برم یه شهر دیگ اطرافیانم خیلی میترسوننم ان شاءالله خو ...

هرچی فکر کنی محقق میشه

من همیشه فکر میکردم همسرم مهندس مکانیک میشه و توی درس و ...هست همینم شد

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

هرچی فکر کنی محقق میشهمن همیشه فکر میکردم همسرم مهندس مکانیک میشه و توی درس و ...هست همینم شد

شتتتت  یه نفر دیگ ام بود ک میگفت هر چی خودم میگفتم محقق شد   چیزای دیگ چطور؟        پس باید آماده باشم  عزیزم فک میکنی ازدواج با آدم از شهر دیگ اشتباهه خب اگ آدم بهتری باشه نسبت به شهر خودت چی  من تو شهر خودم موارد مناسبی ندارم 

خدایا خودمو به تو سپردم.

شتتتت یه نفر دیگ ام بود ک میگفت هر چی خودم میگفتم محقق شد چیزای دیگ چطور؟ پس باید آماده با ...

همسر من اهل شهری که ساکنیم الان نیست

تنهای تنها. هستیم

ما قصدمون مهاجرت بود نشد....

شهر زندگیمون رو هم خودمون انتخاب کردیم چون جای پیشرفت بهتری داشت

اگر شخصیت وابسته نداری خوبه

همسر من اهل شهری که ساکنیم الان نیستتنهای تنها. هستیمما قصدمون مهاجرت بود نشد....شهر زندگیمون رو هم ...

اهوم  من شخصیت وابسته ای ندارم  و فکر می‌کنم بیشتر به همسر آدم بستگی داره درکل 

خدایا خودمو به تو سپردم.