2777
2789
عنوان

دوستم تو عقد حامله شده شوهرش نمیخوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 32 پست

وا شوخی بازی که نیس این یه کاردوطرفه بوده اقاباید پای کاری که کرده وایسه ودوستتم بایدبابزرگترادرمیون بزاره یعنیچی بره کارکنه تنهایی بزرگ کنه مگه خاله بازیه

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راضی به سقط نیست دوستم

اشتباه میکنه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

نمیدونم چی تو مغز شوهرش

ولی بهش بگو این راهش نیست اون بچه پدر میخواد

به شوهرش بگه تو اگه خجالت میکشی من میگم

و جای اینکه طلاهای واسه  خودش خونه اجاره کنه

واسه خودش و شوهرش اجاره کنه وامی چیزی بگیرن  زودتر برن خونشون

اگه شوهرش خجالت میکشه خودش بره  بگه 

گناه  ک نکرده 

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

خب زودتر عروسی بگیرن برن سر زندگیشون هنوز که اندامش مشخص نمیشه بارداره

یا اگه توانایی عروسی گرفتن ندارن برن ماه عسل بعدم سر زندگیشون نه سقط عاقلانه است نه کاری که دوستت میخواد انجام بده 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

میگه مادر شوهرش بده ممکنه اونم بگه برو سقط کن میترسه به خانواده برسه جرایان و همه مسمم بهش بگن سقط ک ...

الان خیلی قوانین سقط سخت شده  و به این آسونی نیست  بعلاوه دوستت میتونه بگه دارن مجبورم میکنن و سقط نشه . حتی غربالگری هم ممنوع شده