2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارزش داره این مهران غفوریان همیشه تو سریال های طنز بود.. تو سریال گردن زنی نقش آدم بده بود 😂😂

به ندرت فیلم و سریال ایرانی به درد بخور تولید میشه ، واقعا در ازای پول هم نمیتونم یه فیلم ایرانی نگاه کنم این روزا

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

اره اره 😄😄😄 همین

دو قاتل   علی شادمان و شاهرخ استخری انگار فرشته هستن و نباید بهشون آسیبی برسه 

ولی اون عروس و داماد طفلی را به عنوان چهره ی خبیث  معرفی کردن و هر دو طفلی ها به قتل رسیدن

انگار بیننده هم نباید به کتفش باشه 

فقط باید غصه ی قاتل ها را بخوره ناز بشن کسی از گل نازک تر بهشون نگه 😏

به ندرت فیلم و سریال ایرانی به درد بخور تولید میشه ، واقعا در ازای پول هم نمیتونم یه فیلم ایرانی نگا ...

خوب نبین سلیقه ایه . من یه ثانیه هم فیلم کره ای نمیبینم ولی میدونم طرفدار زیاد داره