2777
2789
عزیزم بیشتر دقت کن،تنفری درکار نبودا! فقط اینکه واسه یسری این چیزا دستاورد محسوب میشه جای حسرت داره ...

خب ببین اونا خودشونم این مدل طرفداراشونو قبول ندارن و بارها بهشون گفتن مام‌آدمیم‌مث خودتون لطفا انقد افراطی عمل نکنید.اما خب بعضیا جنبه ندارن دیگ .نیمشه چیزی گف ..لطفا هم دیگ‌جایی انقد در مورد نظرتون ب بی تی اس و آرمی ها توضیحی ندید چون میریزن سرت.من الان درست حرف زدم ولی هر کس دیگ ایی بود انقد خوب برخورد نمیکرد

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

چیمیگی؟😐😐بیشتر ازین عقلتو ضایه نکن لطفا ..تازه اومدم یکم باهات مودبانه حرف بزنم

مودبانه صحبت نکن چون نمیتونی به زور چیزی باشی که واقعا نیستی ، راحت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ب نظرم شما کلا خودت نیازمند ی آپدیت جدید هسی😂این عقاید واس دهه ۳۰ ۴۰ بوده .اگ اینجوری پیش بری ت ...

شما راجب چیزی که اطلاع نداری نظر نده باشه عزیزدلم؟

مودبانه صحبت نکن چون نمیتونی به زور چیزی باشی که واقعا نیستی ، راحت باش

متاسفم واست واقعا .موفق باشی

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

اره دقیقا کاملا حرفتو قبول دارمخیلی مسخرست علاقه ی مضاعف بهشونببین کل زندگیم رو تحت شعاع قرار داده ب ...

کاش میشد اگاهشون کرد که به سرنوشت اینجوری دچار نشن

ولی متاسفانه گارد میگیرن برا فهمیدن

حتما باید خودشون ضربه بخورن

خب ببین اونا خودشونم این مدل طرفداراشونو قبول ندارن و بارها بهشون گفتن مام‌آدمیم‌مث خودتون لطفا انقد ...

راستش برام مهم نیست چطوری صحبت کردن و ریکشن بدن در مقابل این واقعیات! میدونی که.

دقیقا👌👌👌

و این مورد که فکر میکنن اونا واقعا طرفدارانشان دوست دارن دلم میخواد بکوبم تو صورتشون این موضوع رو که

اونا دارن پول خودشون رو در میارن هیت و هیتر و فن و فندوم و اینا چیه بابا میلیاردی پول دارن بعد اونا وسط ایران نشستن نگران سلامتی اونان

بله

و این مورد که فکر میکنن اونا واقعا طرفدارانشان دوست دارن دلم میخواد بکوبم تو صورتشون این موضوع رو که ...

و قربون صدقشون میرن.!

درحالی که اونا پشت صحنه ی همه ی اینا کمر همت بستن به انحراف کشیدنِ بچه ها.