2777
2789
آره دیگه هیشکی کامل خوشبخت نیست بیچاره بابات بیچاره مامانم

😂🥲

عزیزم ی چیزی بگم شاید جالب باشه من مامانم واقعا خیلیییی خوبه فقط بعضی وقتا یهویی از کالبد انسانی خارج میشه دلیلش هم این بود ک مادربزرگم ب شدت از لحاظ روانی مشکل داشت

یعنی ی جورایی مامانمو درک میکنم تو زندگیش خیلی زجر کشید

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

بهرحال اعتمادم به چشمام و منطق بیشتره

باشه کاراگاه😁

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرم ادم بدی نیست فقط دچار جنون آنی میشهمتاسفانه از نظرش مقصر صد در صد منم خودم راجب مقصر بودنم یا ...

تو سیاست نداری ببین خواهر برادرت چجورین که کتک نمی خورن 

اگه جوابشو نمی دی چرا میگه زبونت درازه

منطقی نیست مگه بیمار باشه که از قرار معلوم نیست و جای زخم حالت دفاع از خود داره

چقد تو رو مخیییییی گمشو از تاپیکش بیرون احمق تاپیکای قبلیشو ببینی متوجه میشی مامانش حالت رواانی داره تو دیگ نمک رو زخمش نپاش عوضی 

چقد دلت سیاههههه خدا سرت بیاره ایشالا 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

داروخونه پمادبراکبودی داره بگیربزن زودتربره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
تو سیاست نداری ببین خواهر برادرت چجورین که کتک نمی خورن اگه جوابشو نمی دی چرا میگه زبونت درازه

من واقعا تو گفتار بی سیاستم

خیلی حاضر جوابی میکنم

جواب های دندون شکن

متاسفانه حتی اگر مقصر نباشم هم‌ مقصر بنظر میام

اینجا واقعا مشکل از مامانم بود ولی همه کاسه کوزه ها ریخت سر من

میترسم بعد از ازدواجم همین باشم

چقد تو رو مخیییییی گمشو از تاپیکش بیرون احمق تاپیکای قبلیشو ببینی متوجه میشی مامانش حالت رواانی داره ...

مرسی از لطفت عزیزم اونم چیزی نگفت بنده خدا منم ناراحت نشدم بلاخره اینجا ی فضای عمومی هست هرکسی ب برداشت و ی نظر داره

😂🥲عزیزم ی چیزی بگم شاید جالب باشه من مامانم واقعا خیلیییی خوبه فقط بعضی وقتا یهویی از کالبد انسانی ...

ببرشون پیش روانشناس هم شما هم خودش اذیت نشه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

اسی میشه عکستو ببینم؟ خیلی کنجکاوم چون  تو تاپیکای  اولت یبار عکس گذاشتی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
یه مدت بپوشون متوجه نشه چرا مامانت اینکارو کرد واقعا

تو تاپیک های قبلم گفتم ولی درکل چون حاضر جوابی میکنم و اونم متنفره از اینکه کسی جوابش بده

مرسی از لطفت عزیزم اونم چیزی نگفت بنده خدا منم ناراحت نشدم بلاخره اینجا ی فضای عمومی هست هرکسی ب برد ...

قربونت

رومخم بود

اسی میشه عکستو ببینم؟ خیلی کنجکاوم چون تو تاپیکای اولت یبار عکس گذاشتی

وای خدایا دختر فک کن تو تاپیک ب این سمی عکس بذارم توسط خانواده نامزد هم شناسایی بشم😂🤣🤣