2777
2789
واقعا!!؟خیر ببینین انشالله همیشه حاجت روا باشینالتماس دعای زیاد

ممنون عزیزم یک مدت بخون بعدش معجزه ببینی دیگه ولش نمیکنی 

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خوشحال شدم

ممنون عزیزم 

الهی به تمام آرزوهای قشنگت برسی

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

گاهی  روزی  ده بندشو     گاهی  هم کامل  خوندم   یه حاجت دارم کاری نشد که براش نکرده باشم   چند ساله درگیرشم   

البته  دوباره میخوام اونو با نماز استغفار بخونم    

شاید بخشیده نشدم  تا گره های زندگیم باز بشه 

نمیدونم

گاهی روزی ده بندشو گاهی هم کامل خوندم یه حاجت دارم کاری نشد که براش نکرده باشم چند ساله ...

عزمزمه اولش بگم یه عهدی با خدا ببند وحتما حتما به عهده عمل کن 

اینکه گاهی بخونم گاهی نه خیر 

یکسال هر شب کامل بخون دلت شکست گریه کن مطمعن باش حاجت روا میشی نشدی منو فحش بده!

فقط حاجتت شرعی باشه ها