2777
2789
عنوان

چه حرکت و کاری از عشقتون رو فراموش نمیکنید🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 64 پست
عزیزم تو چرا کات کردی؟ دلتنگ نمیشی؟

من تاحالاباکسی نبودم منظورت امضامه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با این شوهر پیر نمیشی دور از جونت دق مرگ میشی 😂😂

دقیقااا سر همین بارداریم بخدا شوخی شوخی از پشت رو پله ها هولم داد افتادم اصلاااا به مغزش خدایی نکرده خطور نمیکنه که یه درصد ممکنه بمیرم 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

سال‌ها ناگفته ماند این شرحِ درد…

هعیییی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
جرر ی بار آبگوشت با پیاز خورد گفت منو نبوس دهنم بوی پیاز میده... منم اینقدررررر میبوسیدمش میگفتم‌منم ...

اومد پیشم 

گف من دارم مریض میشم نمیتونم کاری کنم تو هم مریض میشی . گفتم از دیشب منم گلوم میسوزه مریض شدم شروع کرد به ....😂👄

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

یه ماه و نیم وقت گذاشت و برام دستبند درست کرد سر برجک

رفت هویه گرفت، تیر کلت گرفت، دونه دونه زنجیر هارو خودش به هم وصل کرد

خیلی برام باارزش و خاص بود کارش

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
دقیقااا سر همین بارداریم بخدا شوخی شوخی از پشت رو پله ها هولم داد افتادم اصلاااا به مغزش خدایی نکرده ...

یه اقوامی مام داریم زنشو حل داد تا افتاد پرید روش خفه اش کرد تا زن بی جون شد بلند شد خندید و دوید گفت حالا بیا منو بگیر😂😂 مثلا شوخیش بود

یه اقوامی مام داریم زنشو حل داد تا افتاد پرید روش خفه اش کرد تا زن بی جون شد بلند شد خندید و دوید گف ...

بعضی مردا خیلی شوخن مثلااا😐🤣

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

هنوز داریش

اره دارمش

مشکل زیاد داریم ولی همشون می‌گذره بالاخره

شنبه میاد مرخصی پایان دوره یکشنبه هم میبینمش بعد یه ماه 

دلم براش یه ذره شده

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
اره بخدا تو باغ نهال گوجه میکاشتیم یهو بیل گرفت دستش گفت نگا میگم مخت سفته کسی باور نمیکنه بعدم با ب ...

کاراش براماخنده داره ولی پیرت میکنه😂