2777
2789
عنوان

امشب یه دختررو اورده بودن بیمارستان قرص خورده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هی آنقدر دنیا بد شده آنقدر فشار میاد آنقدر که زود بچه ها بزرگ میشن و چیزای بیشتر رو زود فهمیدن که هنوز وقتش نبوده این اتفاقات هم میوفته تا وقتی باهاش دوست نباشن تا وقتی حرفای دلشو نشون تا وقتی کمبود محبت رو احساس کنه اون همین جوری میمونه ...

والا تو این هفته من رفتم سرخاک مادرم دوتا دختر پونزده شانزده ساله دیدم یکی متادون های باباشو خورده خودکشی کرده بود  و یکی هم قرص برنج خورده بود 

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

والا تو این هفته من رفتم سرخاک مادرم دوتا دختر پونزده شانزده ساله دیدم یکی متادون های باباشو خورده خ ...

چه شون شده شاید برا جلب توجه اینکارو میکنن

چه مشکل میشود عشقی که حافظ در هوای آن الا یا ایهالحال کسی باشد که دیگر نیست
خودکشی الان بیشتر بین نوجوناس اونم از سر جوگیری

جوگیری نیست . بچه های الان والدین کمال گرایی دارن که گاهی آنقدر بچه رو سرکوب میکنن و بهش حس تحقیر میدن که بچه قاطی میکنه 

مشاور مدرسه پسرم امسال قبل کارنامه مهرماه دادن با والدین حرف زد تاکید کرد نمره حتی اگر پایین بود حق ندارید به بچه آزار برسونید مدرسه خودش برای پیشرفت بچه ها برنامه ریزی میکنه 

هی آنقدر دنیا بد شده آنقدر فشار میاد آنقدر که زود بچه ها بزرگ میشن و چیزای بیشتر رو زود فهمیدن که هن ...

مادرش داشت به دکتر میگفت یبار دیگه اینطور کنه نمیارمش بیمارستان تا بمیره 😥

جوگیری نیست . بچه های الان والدین کمال گرایی دارن که گاهی آنقدر بچه رو سرکوب میکنن و بهش حس تحقیر می ...

موافقم مدرسه ها خیلی تاثیر دارن زمان ما اینطور نبود

جوگیری نیست . بچه های الان والدین کمال گرایی دارن که گاهی آنقدر بچه رو سرکوب میکنن و بهش حس تحقیر می ...

چه ربطی داره خانواده های امروزی اتفاقا خیلیم بروز هستن نسبت ب زمان ما نمره کم میاوردیم کتک و ابرو ریزی قبل دنیا امدنمون میگفتن پسرم مهندس دخترم دکتر بایدم میرفتیو میخوندی  حتی نصف نصف هزینه های امروزیم برامون نمیکردن  امروزه بچها انقد درگیر گوشی و فضای مجازین اکثرا واسه جاب توجه و جوگیری اینکارو‌میکنن 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
کاش من جاش بودم

نه نگو تورو خدا بخدا دیوونگیه یک آبروت توی خاتواده و محله و فامیل و مدرسه میره تا یک کلمه بگی انگ دیوونه بهت میچسبونن تو سابقه ی پزشکی درج میشه و هر جایی استخدام نمیشن کاش ادما یاد بگیرن یکم با خودشون مهربونتر باشن خودشون دوسداشته باشن من خودم خیییییلی به بن بست رسیدم خیلی به همین کارا فکر میکردم ولی فهمیدم هیچ کس دلش به حالت نمیسوزه حتی مادرت تازه فوشتم میدن پدرش که اصلا نیومده بود بیمارستان و فامیلاشم هیچکس ندیدم بیاد

چرا اعصابش خرابه دختر ۱۵ ساله الکی اعصابش خراب نمیشه بنظرم بخش خیلی زیادیش رو والدین مقصرن

اره واقعا مادرش میگفت اگه یبار دیگه اینجور بشه نمیارمش دکتره میگفت چطور دلت میاد بگی یبار دیگه مگه قراره بازم این کارو کنه