*تدریس مجازی زبان انگلیسی برای اوناییکه واقعا شرایطشو ندارن رایگان،اوناییم که میتونن پرداخت کنن ساعتی ۵۰ هزار تومنه*از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...
*تدریس مجازی زبان انگلیسی برای اوناییکه واقعا شرایطشو ندارن رایگان،اوناییم که میتونن پرداخت کنن ساعتی ۵۰ هزار تومنه*از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا یعنی من اینقد بنده بدی بودم که هرچی ازت خاستم ندادی؟ یعنی اینقد از من بیزاری؟ مگه من بندت نیستم چرا منو برای همیشه گذاشتی کنار؟ ای کاش منو به این دنیا وارد نمیکردی😔 وقتی خدایی به این بزرگی بهم پشت کرده از بندههاش هیچ توقعی ندارم مگه چی ازت خاستم اینقد آرزوهای من برات سنگین بود؟ دلم ازت شکسته💔 خدایا مگه غیر از تو کیو داشتم که صدامو بشنوه 😭😭 ۲۲بهمن۱۴۰۳...
من امروز فقط دوتومن خرج کردم سیصدتووووومن،وای خدازیادش کنه نمیدونم به کدوم زخمم بزنم!
چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
چرا فامیل ما گفته بود یه تومن میریزن من انقد خوشحال بودم ۳۰۰ هم شد پول
ما سهاممون ۵۰۰ تومنیه
چقدر زیاد حالا باهاش میخوای اقامت کدوم کشور و بگیری
تهرانستان چون به ترکمنستان نزدیکه شنیدم خیلی جای قشنگیه