2777
2789
عنوان

کسایی که با همسرشون دوست بودن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۵ اون ۲۷

چون تو سن ازدواجین بقیه پیگیرن 

اهمیت ندع و جوری برخورد نکن که احساس کنن نقطه ضعفه 

یه طوری برخورد کن احساس کنن برنامه های خاص خودتونو دارین و عجله ندارین فعلا

ایشالا که خوشبخت میشین هواشو داشته باش الان دوران سختیه براش

ممنونم مهربون 😢باشه به خدا برا منم سخت

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
چون تو سن ازدواجین بقیه پیگیرن اهمیت ندع و جوری برخورد نکن که احساس کنن نقطه ضعفه یه طوری برخورد کن ...

اره دقیقا از سر فضولی می‌پرسند منم هیچ کس نمیدونه جز خانوادم میگم زده حالا برام به نظرت چه جوابی بدن چون خیلی میگن خواستگار راه نمیدی

بخدا ام شالله میرسی

می‌دونی ما همو دوست داریم خب من اومدم تو سایت گفتن نمیگیره دوستی انقد طولانی برا من به خاطر درس و سربازی طول کشیده خیلی دلم گرفت گریه کردم دیشب 

اره دقیقا از سر فضولی می‌پرسند منم هیچ کس نمیدونه جز خانوادم میگم زده حالا برام به نظرت چه جوابی بدن ...

من شرایط تورو نمیدونم که 

مثلا بگو من قصدشو ندارم 

خانوادم تازگیا اجازه میدن به خاستگار فکر کنم 

مخالف زود ازدواج کردنن

بگو درس میخوام بخونم 

من شرایط تورو نمیدونم که مثلا بگو من قصدشو ندارم خانوادم تازگیا اجازه میدن به خاستگار فکر کنم مخالف ...

اره میگم من عجله ندارم ببین من لیسانس گرفتم خب سر کار نمیرم خودمو با آشپزی و ورزش مشغول کردم خیلیم فضولن طرف مادرم 

اره میگم من عجله ندارم ببین من لیسانس گرفتم خب سر کار نمیرم خودمو با آشپزی و ورزش مشغول کردم خیلیم ف ...

ولش کن بابا پس فردام ازدواج کنی هی میگن چرا بچه نمیاری 

مشکل دارین؟

مردم همینن 

می‌دونی ما همو دوست داریم خب من اومدم تو سایت گفتن نمیگیره دوستی انقد طولانی برا من به خاطر درس و سر ...

من حتا شوهرشیش ماه قهرکرد فک کردم دیگه رفته خونمونم نمیشناخت فاصلمون 9ساعته دیدم اومده شهرم اونی ک دوستتداره تااخرش باهاته

ولش کن بابا پس فردام ازدواج کنی هی میگن چرا بچه نمیاری مشکل دارین؟مردم همینن

اره دقیقا دقیقا من قطع ارتباط کردم با کسایی که آزارم میده ولی یه جاهای بازم منو میبینن زخم زبون شون میزنن ، بهم همش میگن خبری نشد منم خیلی دل نازکم

من حتا شوهرشیش ماه قهرکرد فک کردم دیگه رفته خونمونم نمیشناخت فاصلمون 9ساعته دیدم اومده شهرم اونی ک د ...

ای جونم ۶ سال دوست بودید پس بعد چه جوری شد خانوادش زنگ زدن خونتون؟ من الان با خواهرش یکی دوبار بیرون رفتم ولی مامانش نه حقیقت خیلی خجالت میکشم ولی برام همه چیز میاره مامانش سوغاتی