2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت شماها خیلی بیشعورین 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 89 پست
بنظرم سخت میگیری بخاطر همون درونگرایی و مهمون دوست نداشتن‌ که گفتیوگرنه در حد یه خوش نشینی و چای و م ...

آره خب درونگرایی و کم رویی خودمونم طبیعتا هست 

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو چقدر منی...من ی بار دعوت کردم جا نبود بشینن از اون ب بعد دیگه دهن همه بسته شد

خیلی شرایط عجیبیه اصلا

عجیب‌تر اینه می‌دونن جا نیست

همین ماجرا رو بهونه کن و رفت و آمدت رو کم کن 

دلیلی نداره بگه وقتی ما میریم سرزمین برامون غذا درست کن وقتی کار شوهرت و پدر شوهرت با همدیگه نیست

اصلا حتی شما (ببخشیییید) بسیار بی‌شعور چه دلیلی داره مادر شوهرت بگه این رو دعوت کن اون رو دعوت نکن 

اجازه نده در این حد و با این لحن توو زندگیت دخالت کنن 

والا که الان زمان و بهونه خوبیه که فاصله ت رو باهاش حفظ کنی و حریم زندگیت رو مشخص کنی 

ب درک فقط برا کنف شدن این خانم میزاشتم وقتی ده نفر مهمان داره دعوتشون میکردم بعدم تو دلم میخندیدم دل ...

به اعصابت مسلط باش خواهر چشم 😭😂

خب اونا توی شهر نیستن، صبحا میان کاراشونو انجام میدن واسه ناهار میان اینجا و بعدش میرن

چند سالته

همسرت چی.

شهر غریبی ؟

چ با قناعت توروخدا یاد مام بدع..دمت گرم عاشقت شدم من

تو خونه با شوهرت حرف میزنید؟ یا اونم خوشتون نمیاد؟🥲

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
خیلی شرایط عجیبیه اصلاعجیب‌تر اینه می‌دونن جا نیست

شرایطم عین توه از لحاظ مالی از لحاظ خونه وسیله حتی اینکه داری خودت وسیله میگیری 

بعد ب من میگفتن دعوت نمیکنی 

خلاصه دعوت کردم پسراشون بنده خداها جا نبود گفتن میریم پایین ما😂😂😂 

به اعصابت مسلط باش خواهر چشم 😭😂

والا ادم حرصش میگیره من از قوم شوهر بیزارم برادر شوهرم زنگ زد منو نامزدم دو هفته میایم خونتون گفتم نیستیم . دفعه ی بعدم گفت اومدیم شهرتون تعارف نزدم چون پسرشون خونه مناسب مهمانی نگرفته چرا باید خدمات بدم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
همین ماجرا رو بهونه کن و رفت و آمدت رو کم کن دلیلی نداره بگه وقتی ما میریم سرزمین برامون غذا درست کن ...

همینجوریشم هفته‌ای یبار میرم خیلی کم میرم پیششون اونم تنها نمیرم چون واقعا معذبم

خانواده همسرم به زبان عربی صحبت می‌کنن و منم بعضی از کلماتو دیگه متوجه میشم

بعد یهو وسط کلی آدم مادرشوهرم میگه فلانی فلان کلمه ( یه کلمه زشت به عربی ) به فارسی چی میشه و همشون می‌خندن 

یا کلا همشون عربی صحبت می‌کنن و من متوجه نمیشم 

بخاطر همین چیزا کلا سردم نسبت بهشون

چند سالتههمسرت چی.شهر غریبی ؟چ با قناعت توروخدا یاد مام بدع..دمت گرم عاشقت شدم من

۲۵ 🥲

آره از خانواده ۱۶ ساعت دورم 

بخاطر همسرم و اونم بخاطر من