2777
2789
عنوان

شوهر نامزد دوس پسر یعنی فقط جنگ اعصاب حتی بهترینشون اه😡😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 40 پست
عزیزم شوهر اصلا به ادم اس نمیده که بخواد جواب ندادنت ناراحتش کنه تازه تو اس میدی از بیرون میای ماست ...

شوهرم نیست نامزدیه که ازدواجمون چند بار بهم خورده

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

مگه جرئتشو دارم؟مگه میتونم آقا بفرمایه بهم بی توجهی کردی قیامت کنه؟خاک تو سر من که انقدر بابام دعوام ...

خو عزیز من تو الان قبل ازدواج انقد اعصابت خرابه، روانت به هم ریخته بعد ازدواج میخوای چیکار کنی 

خو یه فکری بکن 

با این اعصاب خوردی که تو داری ازدواجم بکنین مکافات دارین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خو عزیز من تو الان قبل ازدواج انقد اعصابت خرابه، روانت به هم ریخته بعد ازدواج میخوای چیکار کنی خو یه ...

بابا بخدا خود خدا فقط شاهده من چقد صبوری کردم ۶ ساله چقدر خانومی کردم به جای اینکه اون برای من بجنگه من براش جنگیدم ۶ سالهههههه فقط دارم با نازش بازی میکنم

به خود قرآن قسم اول دانشگاهش دوست شدیم یه دانشگاه فوق العاده سخت گیر یادمه ۴۰ روز به ۴۰ روز بهم زنگ میزد ماه ها منتظرش میموندم برگرده چه روزای سختی که من نشستم پای درداش نزاشتم کم میاره بخدا زورم میاد خیلی زورم میاد من ۱۰۰ امو واسش بزارم اینهمه مکافات داشته باشیم

یه ازدواج و عاشق شدن بی دردسر چی بود که به من نرسید واقعا خستم

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

شوهرم نیست نامزدیه که ازدواجمون چند بار بهم خورده

میدونم گلم منطورم اینه شوهرا خوبن انقد گیر نیستن برا زنگ و پیام 

تازه زنگ پیامم بدی حوصله جواب دادن ندارن

شما هم اگر طرفتون ادم منطقی و خوبی نیست قبل از اینکه تسیب ببینید ترکش کنید

خودتو دوس داشته باش❤️
بابا بخدا خود خدا فقط شاهده من چقد صبوری کردم ۶ ساله چقدر خانومی کردم به جای اینکه اون برای من بجنگه ...

خب بزار اونم صدشو برات بزاره 

شایدم داره تلاش میکنه ولی شما متوجهش نیستی 🤔 نمیدونم والا 

ازدواج نکردیمدو بار بهم خورده ازدواجمونهیچی نگو فقط بگو خاک تو سر من که با این اخلاق گندش باز ولش نک ...

عزیزم ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازس، تو هنوز یک عمر جلوروته به خاطر شش سال کل عمرتو تباه نکن

خب بزار اونم صدشو برات بزاره شایدم داره تلاش میکنه ولی شما متوجهش نیستی 🤔 نمیدونم والا

تلاششو کرده نمیگم نکرده ممنون و مدیونشم هستم زنده بودن الانمو

ولی همونقدم اذیتم میکنه...

عزیزم ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازس، تو هنوز یک عمر جلوروته به خاطر شش سال کل عمرتو تباه نکن

نتونستم دل بکنم😔به خدا گفتم یا اصلاحش کن مال هم شیم یا من به مرگ جفتمون راضیم

اونم نه ازدواجمون درست میشه

نه اون میزاره با کس دیگه ای ازدواج کنم نه خودم میتونم

تلاششو کرده نمیگم نکرده ممنون و مدیونشم هستم زنده بودن الانموولی همونقدم اذیتم میکنه...

به نظرم قبل ازدواج حتما مشاوره برین

یه موقعیتی که حال جفتتون خوب بود شکماتونم سیر بشینین خیلی متمدنانه بدون بحث انتظاراتتون  از همدیگه بگید 

نتونستم دل بکنم😔به خدا گفتم یا اصلاحش کن مال هم شیم یا من به مرگ جفتمون راضیماونم نه ازدواجمون درست ...

پس دفعه بعد که قهر کرد پیگیرش نباش تموم کن دیگه این رفتارتو ، هر وقت تو اینکارتو گذاشتی کنار اونم اخلاق بدشو میزاره کنار