2777
2789
عنوان

اولین موی سفیدتون رو چند سالگی دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 50 پست
سی و دو سالگی .. بعد از فوت داداشم شقیقه هام یهو سفید شدن 🙃🖤

روحشون قرین رحمت

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۷هستم طبیعیه دیدن این تار خیلی درددارم توی زندگی وبچه م مریضه

عزیزم خداشفاش بده به عنوان به مادر حس بدیه قابل مقایسه با هیچی نیست... انشالله خدا به کوچولوت سلامتی هرچه سریع تر عطا کنه و دل توی مادر هم اروم بگیره

عزیزم خداشفاش بده به عنوان به مادر حس بدیه قابل مقایسه با هیچی نیست... انشالله خدا به کوچولوت سلامتی ...

قربونت برم عزیزدلم ممنون ازدعای خوبت مهربونم💓💓💓

نارس دنیااومد وکلی بخاطرش بدبختی کشیدیم هم من هم پدرش .خونه مون روفروختیم چون هزینه کاردرمانی ودکترزیادبود.الان مشکلش حرف نزدنشه نزدیک ۵ سالشه ولی فقط اوا سازی داره.کلی ازمایش ونوارمغزوسی تی اسکن وام ار ای وهمه ی اینا سالم بوده دکترمیگه تاخیرداره بخاطرنارس دنیااومدنش. بچه م طفلی سه سالگی راه افتاد حالا دیگه باخداست که حرف بزنه یانه😔خیلی خستم خیلی گریه میکنم توروخدادعاکن درحقم🙏🌹❤️

قربونت برم عزیزدلم ممنون ازدعای خوبت مهربونم💓💓💓نارس دنیااومد وکلی بخاطرش بدبختی کشیدیم هم من هم پ ...

حتما گلم حتما...نگران نباش خداروشکر که بچه ات سالمه مطمئن باش همون طوری که راه افتاده حرف هم میزنه ولی دیرتر...بهت قول میدم وقتی حرف زدن یاد بگیره اینقدر حرف بزنه سرت درد بگیره بگی دیگه بسته یه ساعت بی صدا بمون😁... عزیزم باهاش کار کن از کلمات آسون شروع کن یواش یواش باهاش کار کن ،قصه براش بخون‌ شعر براش بخون‌ گفتار درمانی هم ببرش...نگران نباش به دلم افتاده به زودی برات حرف میزنه و خستگی این مدت از تنت در می‌ره به حق امام زمان خودش دست شفا روش بیاره...تو هم برا من دعا کن تکلیفم معلوم بشه تو بلا تکلیفی ام