wwwsabaw مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 1689 عنوان میگن هفته بعد هم دانشگاه و مدارس تعطیله 117 بازدید | 11 پست خانوما راست میگن هفته بعد دانشگاه و مدارس تعطیل هست؟خوابگاه از یکشنبه تخلیه زده چون سرد بود!تبریزمهرروز دو ساعت قطعی برق داریم🙄 میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟ دیروز | 21:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوارباد عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1183 امتحانات ترم یک شروع میشه مال دبیرستان فقط روزهایی امتحان دارن میرن ودو ساعت بعد برمیگردن
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 1693 امتحانات ترم یک شروع میشه مال دبیرستان فقط روزهایی امتحان دارن میرن ودو ساعت بعد برمیگردن اره ⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن
roseeeeeee عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 7266 دانشگاه ما که تعطیله هفته بعد بخاطر امتحانات کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
girdakan عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 8107 کدوم دانشگاه تبریزی؟برا ما که کلا تموم کردیم الان فورجه ایم ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️ اسمهای کاربری یادم نمیمونه🥲
wwwsabaw مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 1689 امتحانات ترم یک شروع میشه مال دبیرستان فقط روزهایی امتحان دارن میرن ودو ساعت بعد برمیگردن اخ دانشگاه تبریز ۷۰درصدش غیر بومی هست میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟
wwwsabaw مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 1689 کدوم دانشگاه تبریزی؟برا ما که کلا تموم کردیم الان فورجه ایم اره از۲۰ ام شروع میشه امتحان میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟
wwwsabaw مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 1689 کدوم دانشگاه تبریزی؟برا ما که کلا تموم کردیم الان فورجه ایم کدوم دانشگاهی؟! میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟
wwwsabaw مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 1689 فکر کنم تهران به خاطر آلودگی تعطیل بشه باز هم نه به خاطر کمبود انرژی هست میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟
girdakan عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 8107 کدوم دانشگاهی؟! دانشگاه یه شهر دیگم که کلا تو سایت نمیگم کجاست ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️ اسمهای کاربری یادم نمیمونه🥲