من از روش تربیتیم کاملا راضیم.پسرم بشدت عاقل اروم بدون استرس و حرف گوش کنه.داد ممنوع کتک که اصلا نداریم.حتی با شوهرم حرف زدن با صدای بلند ممنوع بود همیشه فقط عشقو علاقه.با حرف زدن کلا مشکلاتو حل میکردیم با بچمم همین روش بود و هست با حرف زدن و منطقی.اصلا نه ذره ای لجبازی داشت نه حرف بد صدلی بلند داد زدن اصلا اینچیزا رو نداشتیم پسرمم به دور از اینا تربیت شد درحدیکه علاوه بر فامیل تو کلاسشم زبانزده.اگه هروقت اشتباه کرده با حرف بهش گفتم که اشتباه بوده و ناراحتم کرده میگم بچه من کلا از ایناست که بیشتر از سنش میفهمید همیشه.فقط من اینو میدونم کتک همه چیزو بدتر میکنه اون بچه پراز درد و عقده میشه و پراز کینه و نفرت و دیگه حرفتو گوش نمیده فقط ی بچه پر از مشکل عصبی پرخاشگر خواهی داشت.فقط محبت عشق علاقه اونم نه جوری که لوسش کنی.محبت کردن با لوس کردن فرق داره.مثلا تاحالا نشده با بچم بریم تو اسباب بازی فروشی بچه من بخواد لج چیزی رو بگیره مثلا گفت من پی اس میخوام.گفتم واسه سنت مناسب نیست سنت که بیشتر بشه حتما میخرم برات و چون بهم اعتماد داره و میدونه همیشه بهش راست گفتمو رو قولام موندم قبول کرد و دیگه حتی یه بارم نگفت که میخوام