2777
2789
عنوان

دوباره چه خبر شده❓❓❓❓

185 بازدید | 13 پست

فی لتر شکن ها وصل نمیشن پرو کسی ها وصل نمیشن شما هم این مشکلو دارین ؟؟؟

تنها چیز که غیر ممکنه، فقط خودِ غیرِ ممکنه💪 من با قوانین خالقم [طبیعت] 🌎 زندگی می کنم نه قوانین ساختگی✒️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه وصله ولی ضعیفه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

اره ضعیفه خیلی

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته.../زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.»🤍«ساده بگویم ،زن‌ها همیشه می‌ترسند، از اینکه موی کوتاه بهشان نیاید، از اینکه خوب آرایش نکنند، از اینکه بلند بخندند، و از اینکه مردی ترکشان کند. زن‌ها همیشه می‌ترسند اما زن‌ها ترسو نیستند. با تمام این ترس‌ها، مویشان را کوتاه می‌کنند، زیبا آرایش می‌کنند، بلند می‌خندند و مردی را که دوستشان ندارد، ترک می‌کنند.»🤍زن‌های غمگین از ابتدا غمگین نبودندیک زن را، دو چیز غمگین می‌کند مردی که دوستش دارد، و وطنی که بر او ظلم می‌کند.»🤍«ما باید کمی بیشتر جوان می‌ماندیم. ما زود پیر شدیم. زود دق کردیم. تقصیر خودمان هم نبود. ما زنانی بودیم، اهل خاورمیانه! سرخی گونه‌هایمان از سیلی بود، آرایش چشمان‌مان از اشک، گوشواره‌هایمان از گلوله و گردنبندهایمان از خشاب. ما زنانی بودیم که تنها صلاح‌مان شعر بود. لالایی بود و آواز، صلح بود و آغوش. ما پیر شدیم تا با شعر، بر خون پیروز شویم.»🤍ما مردمان خاورمیانه، مردمانی بودیم که به چیزی بیشتر از عشق نیاز داشتیم. ما اول باید آرامش، آزادی و عدالت را به دست می‌آوردیم و با آنها می‌زیستیم و بعد، اگر مجالی ماند به سراغ عشق می‌رفتیم.» 

بیشتر ببینید

من ٢ روزه مشکل دارم

چه خوش خیال بودیم به وعده های این زرشکیان دلخوش کرده بودیم

تنها چیز که غیر ممکنه، فقط خودِ غیرِ ممکنه💪 من با قوانین خالقم [طبیعت] 🌎 زندگی می کنم نه قوانین ساختگی✒️

اتفاقا ابجیم فلترشکنشو وصل کرده الان داخل ایسنتاگرامه

هیچکدوم وصل نمیشن

پرو کسی های تلگرام هم همینطور

من ٢ روزه مشکل دارمچه خوش خیال بودیم به وعده های این زرشکیان دلخوش کرده بودیم

هرکسی میومد همین اش و بودو همین کاسه

سگ زرد برادر شغاله

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته.../زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.»🤍«ساده بگویم ،زن‌ها همیشه می‌ترسند، از اینکه موی کوتاه بهشان نیاید، از اینکه خوب آرایش نکنند، از اینکه بلند بخندند، و از اینکه مردی ترکشان کند. زن‌ها همیشه می‌ترسند اما زن‌ها ترسو نیستند. با تمام این ترس‌ها، مویشان را کوتاه می‌کنند، زیبا آرایش می‌کنند، بلند می‌خندند و مردی را که دوستشان ندارد، ترک می‌کنند.»🤍زن‌های غمگین از ابتدا غمگین نبودندیک زن را، دو چیز غمگین می‌کند مردی که دوستش دارد، و وطنی که بر او ظلم می‌کند.»🤍«ما باید کمی بیشتر جوان می‌ماندیم. ما زود پیر شدیم. زود دق کردیم. تقصیر خودمان هم نبود. ما زنانی بودیم، اهل خاورمیانه! سرخی گونه‌هایمان از سیلی بود، آرایش چشمان‌مان از اشک، گوشواره‌هایمان از گلوله و گردنبندهایمان از خشاب. ما زنانی بودیم که تنها صلاح‌مان شعر بود. لالایی بود و آواز، صلح بود و آغوش. ما پیر شدیم تا با شعر، بر خون پیروز شویم.»🤍ما مردمان خاورمیانه، مردمانی بودیم که به چیزی بیشتر از عشق نیاز داشتیم. ما اول باید آرامش، آزادی و عدالت را به دست می‌آوردیم و با آنها می‌زیستیم و بعد، اگر مجالی ماند به سراغ عشق می‌رفتیم.» 

بیشتر ببینید
دقیقا قرار بود فی لتر رو رفع کنه کلا نت رو رفع کرده🤦

این از همه بی بخار تره حرف زدنم بلد نیست

کار کردن بماند