2777
2789

ارههه😑😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حال چیه همه بیسواد بار اومدن یه املای صحیح بلد نیستن زمان ما یکسال فقط تعطیلات یه هفته ای زمستونی گذاشتن الانم باید میگفتن یه هفته تعطیلات زمستونی نه اینطوری تعطیل کنن مدیریتشون افتضاحه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

من که دیگه هیچ وقت از این تعطیلیا نمیخوام البته الان دیگه دوساله مدرسم تموم شده ولی موقع کرونا یادمه گفتن یک هفته تعطیل خیلی خوشحال شدیم انقد تعطیلی ادامه دار شد که بدبختمون کرد من اون سال دهم بودم پایم به شدت ضعیف شد

تا برف نمیومد ما رو تعطیل نمیکردن وسط سیل میرفتیم مدرسه😑

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️