2777
2789

بیشتر از یکماهه عقد کردیم دختر عموپسرعموییم و مطمئنم خسیس نیست متاسفانه منطقه‌ای که ما زندگی می‌کنیم چیزی به اسم دوران آشنایی نداره و بالافاصله عقد انجام میشه . دوستام میگن نامزدت زود زود برات پول می‌فرسته منم خجالت میکشم پیششون میگه آره می‌فرسته ولی هنوز هزار تومنم نفرستاده از پدرمم نمیتونم زیاد بگیرم وضعیت مالیمون خوب نیست از طرفی این آقا هم اصلا انگار نه انگار تا حالا نگفته پولی چیزی نیاز نداری 

بخدا اینقدر پشیمونم ازدواجم سنتی بود با اصرار خانواده ها انجام شد حالم خیلی بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه نگفتم دوس ندارم فکر کنه بابام برام کم میزاره ولی خودش باید می‌فهمید منم نمیتونم مستقیم ازش درخواس ...

عادت کن مستقیم بگی ، اینجوری توی زندگی نمیشه!!!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

باید مستقیم بگی خیلی از مردا نمیدونن خیلیام نفهمن 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵