2777
2789

کبود بود . دلم کباب شد . همسایه دیوار به دیوار هستیم . کمی قبلا دعوا کردیم سر نم دادن ساختمان و خسارت بهمون رابطه مون با شوهرش خراب شد این سر و ته ماجرا هیچ وقت نیست 

خیییییلی مظلومه 

۷۰ سال حدودا داره . پولداااارن . اما میگه پنجاه ساله دست بزن داره طلاق نمی‌گیرم کجا برم روستا برم ؟ بچه هامو پسر ۴۰ سالمم هنوز میزنه 

پسرش می‌بره دکتر زخماشو می‌بندن و عکس میندازن

میگه اونقدر از سرم میزنه که خون ریزی میشه 

شوعرشو نفرین می‌کرد و می‌گفت هیچ وقت نمیبخشمش. 

می‌گفت او رو خدا به شوهرت نگیا شوهرم بشنوه منو می‌کشه 

می‌گفت به عروسم گفتم بچه رو کتک نزن ناراحت میشم شوهرش گفته حق نداری به عروس چیزی بگی تو باید پیش عروس کلفتی بکنی بعد هم  شوهرش ظالمش برده بودتش اتاق و کلی کتک زده 

اونقدر از ازدواج و مرد ها و شوهر ها میترسم که

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

به نظرم براش ارزوی خیر کن و سعی کن خیلی باهاش هم صحبت نشی

چون از دست تو که کاری برنمیاد

فقط انرژی منفیش میمونه واسه تو

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
به نظرم براش ارزوی خیر کن و سعی کن خیلی باهاش هم صحبت نشیچون از دست تو که کاری برنمیادفقط انرژی منفی ...

این اولین بار بود اومد اونم تو حیاط گفت زود باید برم خونه هیچکس نیست اومدم سریع رفت 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفتاد سال خانمه هست یا آقا

تو این سن یک هولی به طرف بدی که صدجاش میشکنه

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

وای خدا من فکر میکردم سنشون که بالا میره پیر میشن نمیتونن بزنن 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

خیلی تلخه 

برای من این از همه تلختره که چرا آدمها دستشون رو تو دست خدا نمیذارن و ظلم رو میپذیرن؟ 

بخدا، خدا خودش کمک میکنه 

اگر تحت ظلم هستید با توکل به خدا یه فکری برای زندگیتون بکنید 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
شوهرش با ۷۰ ۸۰ سال سن چه قدرتی داره🫣

آره شوهرش مثلا ۷۲ سال داره 

آخه پولدارن و خیلی قوی ان مثلا اونقدر غذای خوب خورده که مثلا بهش نمیاد چابکه

چرا پسرش جلو پدرشو نمیگیره اخه بی غیرت

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اونوقت پسر ۴۰سالش وایمیسته تا مادرش کتک بخوره خاک توسر همچین پسری کنن

شاید گاهی نمی‌بینه .... پسرشم میرنه

بگو دیگه ۵۰سال تحمل کردی یکم بیشتر تحمل کن ان شالله میمیره

امضای من جوابببببببشه