2777
2789
عنوان

پیامای پدرشوهرم به شوهرم راجب من قلبمو به دردآورد

| مشاهده متن کامل بحث + 7152 بازدید | 187 پست
ببرش مشاور. ببین کسی که اینجوره اگر با حرف رام میشه خودت باهاش حرف بزن اگ نه ببرش مشاور، بخدا سخته ه ...

شوهرمنو دعاکردن.هرترفندی زدم اصلا عجیب غریب مقابلم وایمیسته

میگم بچه داداشت بهم بی احترامی میکنه.میدونید چی میگه؟ میگه غلط میکنی جوابشو بدی هااا مامانم ناراحت میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم.خیلی هم عالی.اینقد دوسداررررم.اما فکرم مدام بااینا مشغوله

اینا خود شیطانن ..من فقط همین قرآن و نمازم منو سر پا نگه داشته .میدونم هوا عزیزم ذونتقام است.

همیشه آیه 

رب نجنی من قوم الظالمین هم تکرار کن 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
میگم به مادر شوهرت بگو گجا مبری دعا میگیری،منم دعا میخام،برا رزق و روزی😅

😂😂😂

اوناباز فکرمیکنن من دعا میگیرم ک بچشون ازشون دور بشه

یبار گفت بهم

بااینکه من اصلا باج ب جادو نمیدم

بابامم مظلومترازخودم.هم بابام هم مامانم

نمیدونم دیگ هرکس چیزی میگ یه بهانه میاری 

فایده نداره اینجوری افسارزندگیت رو دادی دست اینا 

اگ ام مطمعنی طلسمه 

به این پیج سر بزن همه راهکار هاش قرآنیه 

moon_enerjy

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
اینا خود شیطانن ..من فقط همین قرآن و نمازم منو سر پا نگه داشته .میدونم هوا عزیزم ذونتقام است.همیشه آ ...

ببین قشنگ شیطانن.من ندیدم مثلشون 

حس میکنم بااجنه دوستن😆😂

من آدم بی شانسی ک هستم.باز کارماش بگیره منوازهمین میترسمفعلا ک ب بالایی واگذارکردمولی دارم ازبین میر ...

دعا نویس که بد نیست اونا واسطه ما میشن پیش خدا 

ولی مهمه که ادم درستی پیدا کنی

کاربری دست 98348نفره

نمیدونم دیگ هرکس چیزی میگ یه بهانه میاری فایده نداره اینجوری افسارزندگیت رو دادی دست اینا اگ ام مطمع ...

دقیقا هر راهکاری یه بن بستی برام داره..یا باید قیدزندگیمو بزنم یاشوهرمو سمت خودم بیارم .ک اونم کوصخولترازاین حرفاست