2777
2789
عنوان

اونایی که معلمارو با کادر درمان مقایسه میکردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 169 پست
یعنی من به شمایی که فکر میکنی ارزش پرستار و پزشک و دندان پزشک از یه معلم بیشتره باید چی بگم!فقط میتو ...

صد درصد بیشتره

اصلا بدون ذره ای فک کردن اینو بپذیر.. 

نجات جان انسان با هیچ چیز تو دنیا قابل مقایسه نیس..

الان با خودت بشینی فک کنی متوجه میشی هدف انسان از هر کاااری از هرکاری اینه که بتونه بقا پیدا کنه

غذا میخوره که زنده بمونه.. سرکار میره که بتونه پول در بیاره بقا پیدا کنه.. ازدواج میکنه تا بتونه تولید مثل کنه از این طریق نسلو خودشو بقا بده

پزشک و کادر درمانم تاثیر مستقیم دارن رو بقای انسان و نجات جان انسان ها

خیلی توهین به کادر درمان مبینم ولی اشکال ندارد چند سال دیگه اگه اوضاع همینطور پیش بره عمق فاجعه خودش ...

دقیقا اینا همینایین که زیر اون پست به قاتل دکتر داوودی گفتن دمت گرم

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاتر هم گفتم معلم فقط سواد و تحصیلات اکادمیک رو اموزش میدهچیزی که هر ادمی بصورت خودخوان میتونه یاد ...

عزیزم من هرگر سعی نکردم

مشاغل دیگه و کم اهمیت تر جلوه بدم

گفتم حق خیلی ها ضایع شده

چون حقوق ها کمه

همه ی شغل ها شریفن و نیاز کشور

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ارههه دارم میمیرم از حسودیییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

معلومه حسودی نمی کنی 

ولی مراقب باش از خودشیفتگی نمیری 

یه خواهر داررم با کل دنیا عوضش نمی کنم 🥰😅دوست عزیز با احترام درخواست دوستی قبول نمی کنم🌹
من یه معلمم، حقوقمم کافی نیست سختی های کارمم زیاده ولی همیشه تمام تلاشم و کردم کارمو خوب انجام بدم ، ...

واقعا منطقی ترین حرفی که تو این تاپیک دیدم❤

کاش همه حرف شمارو متوجه بشن که تمام شغل ها به نحوی سختن و به همشون هم داره ظلم میشه از نظر اقتصادی و مالی و..

و به جای کوبوندن همدیگه فقط حق خودشون رو بخوان همین

کاربر گرامی فاز شما از زدن این تاپیک کمی تا حدودی نامشخص است .اگر برای کلاس گذاشتن و ... اینا که مثلا من دانشجوی پزشکی هستم و .... داری که اصلا از کجا معلوم راست میگی معمولا دوستان خیلی سرشون شلوِغه عجیبه انقدر فعالیت داشته باشن تو نی نی سایت  دوما اصلا گیریم که شما راست میگی وواقعا دانشجوی پزشکی هستی اگر خیلی ازشرایطش ناراضی هستی و به نظرت دوستان معلم دارن حقوق الکی میگیرن شماهم میخواستی بهشون بپیوندی و معلم شی.

مقایسه هرکسی با هر قشری  و نظرات هرشخصی برای خودش محترمه فکر نمیکنم کسی باید بابت  نظر شخصی خودش به شما جواب پس بده.

درضمن توی پاسخ هاتون نسبت به بقیه ادبیاتتون بسیار ضعیف بود دور از شان یک  دانشجو هست بخواد شبیه لات ها صحبت کنه .

فقط طلاق دوستان

بله نوشتی معلمای قدیم زحمت کشیدن. عملا همه ی معلمای الان را تخریب کردی

به شما برخوردی نکنه عذرخواهی میکنم ولی از بس معلمهای آموزش ندیده برای مدارس آمدن خسته شدیم کرونا خستمون کرد وضعیت الان بیشتر

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

صد درصد بیشترهاصلا بدون ذره ای فک کردن اینو بپذیر.. نجات جان انسان با هیچ چیز تو دنیا قابل مقایسه نی ...

نمیخوان اینو بپذیرن خسته نکن خودتو

من ترم الان اکسترنم میرفتیم بیمارستان پرستارا اعتصاب کرده بودن نمیدونی چه بل بشویی بود،هیچ شغلی این وضعیتو نداره ک اگه نباشه،جان هم نیست.اینا نمیفهمن و خوشحالم که همه کادر درمان تو گوشه ذهنشون قصد مهاجرتو دارن

معلما کارمندا کادر درمان خوشبحالتون

پس من و خواهر و مادرم چی بگیم که هم بیکاریم هم شوهرای و پدرای بد داریم و هزار مشکل دیگ

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
درسته ولی بچه های ما که از کلاس اول درگیر کرونا بودن حقشون نیست پایه های مهم دیگه را هم بدون معلم بگ ...

انشالله موفق باشه پسرتون

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

خوش به حال حکومت که مردمش ما هستیم،به جای اینکه به اون اعتراض کنیم به خاطر آلودگی هوا و کمبود آب و انرژی و هزار و یک مشکل داخلی و خارجی، افتادیم به جون هم که چرا تو چند روز تعطیلی تو چرا بیشتر حقوق میگیری تو چرا فلان تو چرا بهمان

دلبر که جان فرسود از او کام دلم نگشود از او                   نومید نتوان بود از او،‌ باشد که دلداری کند
کاربر گرامی فاز شما از زدن این تاپیک کمی تا حدودی نامشخص است .اگر برای کلاس گذاشتن و ... اینا که مثل ...

ببخشید نمیدونستم بخاطر رشتم باید از رو شاهنامه فردوسی کلماتمو انتخاب کنم!

من خیلی محترمانه گفتم مقایسه کار اشتباهیه اگه صفحه اولو ببینی متوجه میشی که یه کاربر به اصطلاح معلم اومد توهین کرد و بعدم فحاشی کرد و من گزارش زدم براش

نمیدونم کجای حرف من غیرقابل فهمه

واقعا منطقی ترین حرفی که تو این تاپیک دیدم❤کاش همه حرف شمارو متوجه بشن که تمام شغل ها به نحوی سختن و ...

نظر لطفتونه عزیزم . واقعا بنظرم تمامی مشاغل سختی خودشونو دارن هرکدوم نباشه ، یه جای کار نقص داره، هر شغلی لازمه و متاسفانه حقوق ها اکثرا ناکافی. انشالله روزهای خوب خوب برای همه مشاغل بزودی پیش میاد.