2777
2789
عنوان

اونایی که معلمارو با کادر درمان مقایسه میکردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 169 پست
عزیزم ببین هیچ وقت خودت و هیچ شغل دیگه ای رو با معلم ها مقایسه نکنیه کشور بر پایه معلم هاش میچرخه هی ...

ارزش کادر درمان اونجا مشخص میشه که اگه یه روز همه باهم اعتصاب کنن جامعه کنفیکون میشه

ولی نبودن معلم تاثیرشو چند سال بعد نشون میده

حالا متوجه شدی کدوم شغل باارزش تره و جان انسان با هیچ چیز قابل مقایسه نیست؟؟؟ 

عزیزم ببین هیچ وقت خودت و هیچ شغل دیگه ای رو با معلم ها مقایسه نکنیه کشور بر پایه معلم هاش میچرخه هی ...

کشور بر پایه ی معلم ها میچرخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز اگر مهندس نبود معلم کجا میخواست تدریس کنه؟

اگر پزشک نبود معلم چجور میتونست از با انواع و اقسام بیماری ها مقابله کنه؟

اگر کارگر و بنا نبود معلم کجا میخواست زندگی کنه؟

و هزار و یکجور اما و اگر دیگه

این خود بزرگ بینی از کجا اومده؟؟؟ من خودم معلم نیستم و پزشک و پرستار هم نیستم که بگم یکطرفه قضاوت میکنم 

همه مشاغل در جایگاه خودشون نیازن 

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلما با شما مقایسه نمی‌کنند بلکه یک پدر با ۱۰ تومن جطور یک زندگی رو بگذرونه چرا یک با داشتن یک شغل باید به شغل دوم فکر کنه پرستار حداقل تزریق میکنه پرستاری میکنه حقوقش خوبه و معلم فک کیند ۲۰ درصد رفت یعنی سال دیگ میشه ۱۲ ۱۳ تومن حالا بگوو مقایسه خودتو زیر سوال نبر

کلا حقوق ایران همینه هم معلم هم پرستار هم پزشک هم هر کار دیگه ای که از دولت حقوق میگیره نابوده تو ای ...

دقیقا 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

شما دانشجوی پزشکی هستین ولی فهم و شخصیتتون به اندازه جایگاهتون رشد نکردههیچ شغلی با شغل دیگه ای قابل ...

این هفته چند روز رفتن سرکار؟؟

دور کاری و با حضوری رفتن نمیشه قیاس کرد دوست عزیز

منم توهین نکردم گفتم مقایسه نکنیم

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

شاید بچه ی شما دیر آموزه و توی کلاس از معلم یاد نمیگیره. دیگه معلم چی کار کنه معجزه که نمیتونه کنه

نه عزیزم اتفاقا بچه من شاگرد خوبیه ولی یه تازه استخدامی که بلد نیست ریاضی درس بده با رشته غیر مرتبط آمده من باید یاد بچم بدم نمیتونم رهاش کنم همه بدبختیش مال مادرهاست شما که من و بچه ام را نمیشناسی قضاوت نابجا نکن حق الناسه

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

تعطیل نیستن که آموزش مجازی دارن میدن 

اونم با قطعی های برق و رفتن نت 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
الان من چی گفتم ک چاپلوس شدم😐مگه تو پر بازدیدی جایزه میدن؟حرف حقو نمیتونید بشنوید

ظاهرا برای شما جایزه میدن..

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

اولین پروفایلم همین بود

من کاربری ها رو فقط با پروفایل یادم میاد

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بابا باشه دانشجوی پزشکی فهمیدیم 

چقدر چس کلاس میایی

دکتراش انقدر به خودشون نمی بالن که تو انقدر خودتو می بالی 

سخته؟ می خواستی نری منتشو سر بقیه نزار

یه خواهر داررم با کل دنیا عوضش نمی کنم 🥰😅دوست عزیز با احترام درخواست دوستی قبول نمی کنم🌹
کشور بر پایه ی معلم ها میچرخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوست عزیز اگر مهندس نبود معلم کجا میخواست تدریس کنه؟اگر پزش ...

عزیزم بد برداشت نکن

منظور اهمیت دادن به آموزش و پرورش

راست میگه خیلیییییی مهم

پیشرفت ژاپن و ببین 

بخاطر آموزش و پرورش خوبشون هست

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

به نظرتون چرا؟!چون علاوه بر اینکه اساس جامعه هستن و پایه همه حرفه ها ولی کمترین ارزش حقوقی رو دارن ، ...

کیفیت آموزش در جهان رو با کیفیت آموزش در ایران مقایسه کنید .

معلمان در کشورهای پیشرفته جزو نخبگان هستن .

من هیچ رو مقایسه نمیکنم ولی وضعیت مهاجرت کادر درمان واقعا فاجعه است ،چند سال آینده معلوم نیست چی قرارع بشه

آنوقت میشه قضاوت کرد

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔