2777
2789
عنوان

خیانت💔و پایان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2838 بازدید | 135 پست
متاسفم عزیزم.وقتی روح و روان ادمی نابود بشه حتی نفس کشیدن هم سخت میشه.تجربه مشابه ای داشتمیاداور تجر ...

هیچکس از دردی ک من کشیدم باخبر نشد حتی خانوادم نزاشتم ک بفهمن

ولی باز ادامه ادامه دادم

هیچ وقت اون من سابق نشدم روزی نیست ک چتای و حرفاشون  ب یادم نیاد

من دوساله ک از درون شکسته شدم

از زیبایی و خانواده خوب و مال واموال هیچ کم نداشتم

ارزوی هر پسری بود ک باهام ازدواج کنه.

ولی چیشد اخرش 

ی روح خسته ک فقط دارم به اجبار ادامه میدم

تازمانی ک مرگم برسه

کاربری دست دونفره🙂🤗
شما از شنیدنش حالتون بهم خوردمن قلبم هزار تیکه شد پیر شدم

خیلی سخته خیلی 

دعا میکنم امیدوارم خدا به دلت آرامش بده

و صبر زیاد و روزی چنان تاوان پس بده که قشنگ بفهمه از کجا خورده و نتیجه کدوم کارش بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابت تجربتون واقعا متاسفم عزیزم💔ادامه دادین زندگی باهاشو یا نه

بله چون بچه دارم. و خیانتش هم جنسی نبود. ولی باید سفت و محکم جلوش وایساد و بها بده تا فراموش نکنه چه گندی به زندگی اش زده. بعدها دیدم ۹۰درصد مردها خیانت میکنن .باید مثل خودشون بود.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
بابت تجربتون واقعا متاسفم عزیزم💔ادامه دادین زندگی باهاشو یا نه

عزیزم خیانتش در چه حدی بوده؟ شوهر من اخیرا هم وارد برنامه های چت میشد. یبار من رفتم برنامه های چت رو دیدم . مرد متاهل-بیشتر از مجرد بود. خودتو ناراحت نکن به چشم عادی بهش نگاه کن. مردها از نظر جنسی خیلی قوی تر هستن با یه نگاه از خود بیخود میشن. مرده شور ریختشونو ببره  .

عزیزم خیانتش در چه حدی بوده؟ شوهر من اخیرا هم وارد برنامه های چت میشد. یبار من رفتم برنامه های چت رو ...

مردا دوس دادن همه رو تجربه کنن و من واقعا متاسفم برای خانمهایی که ذره ای برای خودشون ارزش قائل نیستن

خیلی سخته خیلی دعا میکنم امیدوارم خدا به دلت آرامش بدهو صبر زیاد و روزی چنان تاوان پس بده که قشنگ بف ...

مرسی عزیزم 

امیدورام خدا حواسش بهم باشه من خیلی سختی کشیدم .

همسرمم در کل انسان خوب ومهربونی بود ولی خب ذهنش مریض بود خدا خودش کمکش کنه 

اره دیگههه دفتر زندگی منم تموم شد و تا اینجا بود😭من دیگه هیچوقت نمیتونم اون آدم سابق بشم خدا زنو مر ...

عزیزم چجوری فهمیدی من حس میکنم شوهرم گوشی دوم داره؟

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
آره پستی بلندی داره خیییلی ضربه بدی خوردم خیلی بد،من همیشه صدمو براش گذاشتم حقم این نبود حقم بی وفای ...

بدترین حسی که بعداین اتفاق برای ادم پیش میاد همینه حس پشیمونی ازینکه چرا صدمو گذاشتم 

مردا دوس دادن همه رو تجربه کنن و من واقعا متاسفم برای خانمهایی که ذره ای برای خودشون ارزش قائل نیستن

بله دقیقا. مردها متاسفانه بسیار تنوع-طلب هستن. دکتر انوشه میگه برید یقه خدا رو بچسبید. 

عزیزم خیانتش در چه حدی بوده؟ شوهر من اخیرا هم وارد برنامه های چت میشد. یبار من رفتم برنامه های چت رو ...

خیانت چت میکرده،خیانت خیانته اون خط قرمزو رد کرده مطمئنا فردا روزی هم خیلی چیزای دیگه رو امتحان میکنه💔دلم شکست قلبم شکست از کسی که مث چشمام بود انتظار نداشتم کسی که خودشو خووب و عالی جلوه میداد،اون خوب نقابشو حفظ کرده بود و منو هم یه آدم ساده لوح

بدترین حسی که بعداین اتفاق برای ادم پیش میاد همینه حس پشیمونی ازینکه چرا صدمو گذاشتم

بله و کلی چراهای دیگه که مغزمو نابود کرده،اگه این میدونست هرزس چرا دیگه زن گرفت چرااا میرفت پی همین کاراش نه اینکه از بیرون امام زاده باشه و از درون حرومزاده