2777
2789
عنوان

میگه من وظیفه ندارم برات خرج کنم😂😂💩

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 31 پست
بند کرده به یارو که کادو میخامخب خودت ارزشتو میاری پاییناونم کارش بد بوده ولی خب

اصلا حرکت زشتیه . 

من خودم اخلاقم اینه اگر بخوام به کسی چیزی هدیه بدم همینطوری وقتی ببینم طرف خودش درخواست میکنه نمیدم کلا 

حس میکنم این اقا هم از رو لج گفته شاید ول کردی رفتی و...

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بند کرده به یارو که کادو میخامخب خودت ارزشتو میاری پاییناونم کارش بد بوده ولی خب

تو از کجا میدونی من بند کردم ؟ من اصلا نگفتم خودش پیشنهاد داد من گفتم نمیخوام اصرار کرد بعد خودشم زد زیرش. از اینکه یاد گرفته حرف بزنه و عمل نکنه ناراحتم همیشه همینجور بود

فقط یاد گرفتین دهنتوتو باز کنید نظر بیجا بدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا حرکت زشتیه . من خودم اخلاقم اینه اگر بخوام به کسی چیزی هدیه بدم همینطوری وقتی ببینم طرف خودش در ...

میگم من نگفتم خودش اصرار کرد بعد خودش زد زیرش یهو . مثه همیشه

تو از کجا میدونی من بند کردم ؟ من اصلا نگفتم خودش پیشنهاد داد من گفتم نمیخوام اصرار کرد بعد خودشم زد ...

جوری که لایقه خودته با من حرف نزن

گفتی بهش گفتم خسیس

منم از رو حرفی که زدی گفتم،شایدم حرف از تو .... در میاد که حالا قبولش نداری

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
خوب کردی جدا شدیشوهر منم خرج کردن واسه منو وظیفه خودش نمیدونهمیخوام ی چند تیکه طلا دارم بفروشم بذارم ...

الان یه عده دارن میگن واااا چ حرکت زشتی چرا به روی خودت اوردی !! چرا باید با روی خودم نیارم و توی رابطه بمونم بیشتر عمرمو تلف کنم ؟یا باهاش ازدواج کنم با خساستش دیوونه بشم اگرم قرار بود جدا بشم باید علتشو میدونست

الان یه عده دارن میگن واااا چ حرکت زشتی چرا به روی خودت اوردی !! چرا باید با روی خودم نیارم و توی را ...

خیلی کار خوبی کردی عزیزم آفرین بهت

منه خر تو نامزدی ازش خساست دیدم و چشم پوشی کردم الان با ۲تا بچه داره زجرکشم میکنه

خودش اومد گفت کادو نمیدم دیگه؟

گف شماره کارتتو بده برات یه تومن بزنم یچیزی برای خودت بخر یکی دو روز گذشت دیدم خبری نشد . من چند سال با خساستش کنار اومدم دیگ خسته شدم گفتم بذار برای بار اخر امتحانش کنم

بهش گفتم برام پیامک نمیاد اگه واریز کردی دستت درد نکنه گفت باشه😐😐😐😐همین. حتی نگف نزدم

دیگه حس کردم داره خر فرضم میکنه بهش گفتم بعدم بهم گف دادم داداشم ماشینش خراب شد 😂اصلا من وظیفه ندارم

خیلی کار خوبی کردی عزیزم آفرین بهتمنه خر تو نامزدی ازش خساست دیدم و چشم پوشی کردم الان با ۲تا بچه دا ...

الهی بگردم 🩷با دو تا بچه هم نمیشه رفت سرکار

من قرار بود باهاش برم شهر اونا توو غربت زندگی کنم. تنها کاری ک میتونس کنه اینه حداقل برای دلگرمی خسیس بازی درنیاره

فک کن توو غربت باشی با شوهر خسیس. عشق از سرت میفته

گف شماره کارتتو بده برات یه تومن بزنم یچیزی برای خودت بخر یکی دو روز گذشت دیدم خبری نشد . من چند سال ...

ادم خسیس نمیگه شماره کارت بده بزنم از یه خسیس باید همیشه درخواست کنی هیچوقت خودش نمیگه. پس خسیس نیست 

با توجه به چیزی که تعریف کردی حرفت و تیکه ای که بهش اندخاتی بهش برخورده 

شابد فراموش کرده بزنه ولی با اون حرفت قضاوتش کردی ذوقشو کور کردی

خب راست گفته اینروزا مردا حتی برای زن عقایدشون خرج نمیکنن تا وقتی خونه باباش هس این که دیگه تعهدی به شما نداره شما هم بهتره خودتن رو چشم و دل سیر بگیرید و از کسی تقاضای هدیه نکنید اگه قلبی بخواد براتون میگیره در غیر این صورت اون هدیه ارزشی نداره

ادم خسیس نمیگه شماره کارت بده بزنم از یه خسیس باید همیشه درخواست کنی هیچوقت خودش نمیگه. پس خسیس نیست ...

از همون اول حسم میگف نمیخواد بزنه. چون وقتی بهش گفتم باشه شماره کارتمو الان میفرستم گفت الان نمیدونم نت ندارم اخرشب میزنم با اینکه همون لحظه بیرون هم بود 

خب راست گفته اینروزا مردا حتی برای زن عقایدشون خرج نمیکنن تا وقتی خونه باباش هس این که دیگه تعهدی به ...

خب اینکه مردا خرج نمیکنن برای زن عقدیشون دیگه مهر تایید میزنه به اینکارشون ؟ بعد سه چهار سال رابطه طرف هیچ وظیفه ای نداره ؟

از همون اول حسم میگف نمیخواد بزنه. چون وقتی بهش گفتم باشه شماره کارتمو الان میفرستم گفت الان نمیدونم ...

چندسالته خیلی خامی

این حرفا چیه حسم گفت و فلان 

کسی که نخواد بزنه خب نمیگه مگه اینکه ادمی باشه که فقط حرف بزنه عمل نداشته باشه که اینو خودت بهتر میدونی 

ولی اینو بدون با این شخصیتی که داری وارد زندگی بشی خیلی اذیت میشی 

ادمها رو پیش پیش و اینقدر زود قضاوت نکن 

حساسیت بالا هم داری

چندسالته خیلی خامیاین حرفا چیه حسم گفت و فلان کسی که نخواد بزنه خب نمیگه مگه اینکه ادمی باشه که فقط ...

قطعا ب پختگی رسیدم که مطمئن بودم ایشون توو این چند سال همیشه حرف میزنه نه عمل میکنه

یکسال هست نیومده منو ببینه امروز فردا میکنه فقط میگه اره دلم تنگه .قطعا همه چیو کنار هم گذاشتم تا با این نتیجه رسیدم

ایشون حتی یبار بیکار شد از من پول قرض گرفت همونم نمیخواس پس بده میگف خب منم توو رابطه خرج کردم حالا تو میخوایی پولتو پس بگیری

بهتره انقد به بقیه برچسب بی عقلی نزنیم و خودمونو عقل کل ندونیم 🩷