2777
2789

دیگه اشک ندارم ولی قلبم خورد شده بخدا فکرشم نمی‌کردم همیشه می‌گفت دلم نمیاد دست روت بلند کنم اما امروز جلوی برادرش انقد منو زد انقد سیلی بهم زد 

نمی‌دونم ولی دیگه نمیزارم منه دیروز رو هیچ وقت حس کنه💔 

از هر لحاظ بگید براش صد خودمو گذاشتم بخدا که نابودم کرد  

شایدم بپرسید دلیل دعوا چیه؟ 

امروز بهم گفت غذا درست کن دارم میام خونه ساعت ۳/۵ بود من غذا درست کردم تا ۶ نیومد هرچیم زنگ میزدم جواب نمی‌داد خیلی نگران بودم 

انگار انقد زنگ زده بودم شده بود ۲۰ تماس 

اومد خونه داد و بیداد که خیلی زنگ زدی انقد عصبی بود انقد عصبی بود نمیشناختمش

گذشت منو برد خونه باباش انقد قسمش دادم گفتم مریم حالم بده میخوای همه بفهمن الان ما دعوا داشتیم 

رفتیم بزور منو برد تو کوچه صداشو میبرد بالا 

باباش نبود داداشش بود 

انقد جلوش منو زد 

بعد داداشش می‌گفت جلوی من آخه زنته میفهمی زنته داری میزنیش؟ 

اون لحظه از بی احساسی شوهرم خورد شدم خدایا قلبم درد می‌کنه 😭 

خاهش میکنم توهین نکنید لطفاً لطفاً .. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تنهام کسی خونه نیست شوهرم به برادرش گفت ببر بزارش دم خونه و خودش رفت بیرون واقعاً فکرشم نمی‌کرد ...

تو هم میزدیش خنگول. ببخشید حرصم گرفتتت از ساکتید

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نوع تایپ کردنت شبیه تینجیراستبعید میدونم تاپیک واقعی باشه.

چی؟ تینجیر چیه؟ 

بخدا نمیدونم‌چی بهم قرارع برسه که دروغ بگم 

بقران قلبم شکسته بخدا داغونم چرا باید الکی بیام از بدبختی هام بگم؟ الان مثلا پزی دادم؟ چیزی گفتم که دروغ باشه؟

چی؟ تینجیر چیه؟ بخدا نمیدونم‌چی بهم قرارع برسه که دروغ بگم بقران قلبم شکسته بخدا داغونم چرا باید الک ...

شایدم اشتباه متوجه شدم،بهرحال دست شوهرت بشکنه:)

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧

چه بدجنس

من شوهرم سرکاره زنگش زدم حالشو بپرسم بهش میگم خبرت نی اقده چیزی بهم گف بعد من سکوت کردم گوشیو قط کرد

اقده گریه کردم که نگو

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج