2777
2789

من همه کاری کردم دوست داشتم و تو نداشتی خیانت کردی بخشیدمت محبت نکردی موندم دوسم نداشتی موندم هیچ وقت مهم نبودم برات باز موندم بهت گفتم تمومش نکن کردی همه کاری کردم که توام مثل من شی نشدی گاهی وقتها نمیشه

عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلیل شکست همینهبرای هرکی صدتو بزاری یا از خیلی چیزای خودت مخصوصا ارامشت بزنی، تهش طرف ذاتشو نشونت می ...

دقیقا هروقت خواست رفت اومد من باز بودم هرکاری کرد چون دوسش داشتم و وابسته بودم موندم براش بی ارزش شدم یادم رفته بود تو این دوره نباید خودت باشی زیادی باشی دلو میزنی

عروس خانوم میشی به وقتش خب؟

این آدم در حد تو نبود ، خدا برای تو یه آدم بهتر درنظر گرفته

هروقت بدونه که الان وقتشه کسی وارد زندگیت میشه که باعث میشه همه ی این آدمای آشغال و خیانت کار رو فراموش کنی پس هر چی هم شده بدون خدا مصلحت دونسته 🤍

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)                                                                      🫀   میشه از ته دلت واسه رسیدن به هدفم دعا کنی؟

عروس خانوم میشی به وقتش خب؟این آدم در حد تو نبود ، خدا برای تو یه آدم بهتر درنظر گرفتههروقت بدونه که ...

قربونت برم اینقدر مهربونی امیدوارم خدا جبران کنه برام چون خیلی شکستم خیلی درد کشیدم

عروس خانوم میشی به وقتش خب؟این آدم در حد تو نبود ، خدا برای تو یه آدم بهتر درنظر گرفتههروقت بدونه که ...

بعضی وقتها تو زندگی رنج بکشی نه بخاطر اینکه آدم بدی بودی بخاطر اینکه یاد نگرفتی کجا از خوب بودن باید دست بکشی).

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
وقتی رها میکنی شفا پیدا میکنی🌱خوب میکنی وقتی نمیشه رها کن♥

آره درد داره ولی قوی میشم تموم میشه نخواست دیگه چیکار کنم😊