2777
2789
عنوان

بنظرتون مردی که رابطه نداشته باشه با دوست دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 60 پست
شما چرا به خودت گرفتی آمار ایدز زگیل تناسلی رو چک کنید بعد حرف بزنید ‌شما قبل ازدواج رابطه داشتی بز ...

من تو همین سایت یکی رو میشناسم متولد ۸۵عه تو کل تاپیکاش داره ضجه میزنه که دوست پسرم دختریمو ازم گرفته از پشتم آره....الان پسم میزنه میگه دوست ندارم چیکار کنم باهامم ازدواج نمیکنه.......

چرا حس خوبی نگرفتی عزیزم شما به قصد جدی با کسی تو رابطه باشی امتحانش نمیکنی ؟ ببینی چجور آدمیه وا می ...

بیخیال عزیزم اینجور مردا خب مشخصه خودشون چی بودن معلوم نیست چن نفرو ب بهونه امتحان برده باغ وویلا

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چرا به خودت گرفتی آمار ایدز زگیل تناسلی رو چک کنید بعد حرف بزنید ‌شما قبل ازدواج رابطه داشتی بز ...

چشمم امپراطور چون شماگفتی چشمممم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

میترسم یه مدت دیگه خدای نکرده تاپیک سقط و... بذاری  ببخشید من امشب تو کامنتا گوشت تلخ شدم.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
بیخیال عزیزم اینجور مردا خب مشخصه خودشون چی بودن معلوم نیست چن نفرو ب بهونه امتحان برده باغ وویلا

اخ دقیقااااا

🤣🤣🤣من حاضرم با خودم هر غلطی بکنه ولی پشت سر ن 

احتمالا همسر ایشونم همینطوری بوده

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

خیلی وقته عادی سازی کردنو جامعه رو به گند کشیدن وقتی ام میگی قبل ازدواج رابطه نداشتم میخندن بهت

شما خنده دار نیستی و باعث افتخاری .اونا باعث تاسف هستن و نتایج اسف بار کثافتشونو قطعا خواهید دید .

من تو همین سایت یکی رو میشناسم متولد ۸۵عه تو کل تاپیکاش داره ضجه میزنه که دوست پسرم دختریمو ازم گرفت ...

بخاطر وجود همچین آدم هایی که فکر میکنن خیلی روشن فکر هستن 

بچه هایی که تو سن بلوغ هستن قدرت تصمیم گیری درستی ندارن تو دردسر میفتن 

خدا لعنت کنه روشن فکر هایی که فقط از روشنفکری رابطه جنسی با غریبه لخت بودن هدفشه 

بخاطر وجود همچین آدم هایی که فکر میکنن خیلی روشن فکر هستن بچه هایی که تو سن بلوغ هستن قدرت تصمیم گیر ...

عزیزم بچه هایی ک تو سن بلوغ هستن چرا تحت تاثیر اینا قرار میگیرن ؟ چرا تحت تاثیر چیزهایی ک شما میگین قرار نمی‌گیرند؟

من خودم اگ تو دوران بلوغم چشام باز میشد یکی بهم میگفت اینقد تو دوران جوانی و بزرگسالی اذیت نمیشدم

بستگی به فرهنگ و عقایدشون داره و محل زندگیمثلا تو شهرستانا پسر اگه یه ذره هم رابطه برقرار کنه غیب می ...

چرت و پرت نگو .ماهم تهرانیم و همچین خبرایی نیست .تو خود تهرانم کسی نگاه به دختر بدکاره نمیکنه .

اون عده ی بی غیرتی ام که براشون مهم نیست خیلی کم هستن و احتمالا خودشون هم اینجوری متولد شدن که براشون مهم نیست .

اخ دقیقااااا🤣🤣🤣من حاضرم با خودم هر غلطی بکنه ولی پشت سر ن احتمالا همسر ایشونم همینطوری بوده

اتفاقا از گذشتش خوب خبر دارمممم مرد آینده اش مهمه زن گذشتش اینو همیشه یادت باشه😂

اخ دقیقااااا🤣🤣🤣من حاضرم با خودم هر غلطی بکنه ولی پشت سر ن احتمالا همسر ایشونم همینطوری بوده

والا دیگه من خودم گذشته خوبی نداشتم تجاوز بهم شد تو سن خیلی کم اما همسرم قبل من ته خلافش دست دوست دوخترشو گرفته بود همه چیو بامن تجربه کرد ازاین ک*ص کلک بازیام والا نداشتیم خب مشخصه اینجور مردا دو دسته هستن وقتی ازاین حرفا میزنن یا ب خواستشون نرسیدن ک میخوان اینجوری جلوه بدن ک اره امتحان بوده یا خودشون تپه نریده نداشتن دنیارو فتح کردن ب یکی دیگ هم شک دارن

والا دیگه من خودم گذشته خوبی نداشتم تجاوز بهم شد تو سن خیلی کم اما همسرم قبل من ته خلافش دست دوست دو ...

همووون

تو فیلم ملی هم میگفت من با خیلیا رفتم باغ ولی تو اگ میومدی نمیگرفتمت

ی جورین اه 

خب خود خانومه راضیه بماچه