شما چرا به خودت گرفتی آمار ایدز زگیل تناسلی رو چک کنید بعد حرف بزنید شما قبل ازدواج رابطه داشتی بز ...
من تو همین سایت یکی رو میشناسم متولد ۸۵عه تو کل تاپیکاش داره ضجه میزنه که دوست پسرم دختریمو ازم گرفته از پشتم آره....الان پسم میزنه میگه دوست ندارم چیکار کنم باهامم ازدواج نمیکنه.......
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اخ دقیقااااا🤣🤣🤣من حاضرم با خودم هر غلطی بکنه ولی پشت سر ن احتمالا همسر ایشونم همینطوری بوده
والا دیگه من خودم گذشته خوبی نداشتم تجاوز بهم شد تو سن خیلی کم اما همسرم قبل من ته خلافش دست دوست دوخترشو گرفته بود همه چیو بامن تجربه کرد ازاین ک*ص کلک بازیام والا نداشتیم خب مشخصه اینجور مردا دو دسته هستن وقتی ازاین حرفا میزنن یا ب خواستشون نرسیدن ک میخوان اینجوری جلوه بدن ک اره امتحان بوده یا خودشون تپه نریده نداشتن دنیارو فتح کردن ب یکی دیگ هم شک دارن
ماهی ها گریه شان دیده نمیشود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻