2777
2789

بنظرتون مردی که رابطه نداشته باشه با دوست دخترش ازدواج میکنه؟؟؟ رابطه ج ن س ی منظورمه

کلا مردی که بگه رابطه رو حتما می‌خوام و تهش ازدواجه چقد میشه بهش مطمئن بود! 

کسی تجربه ای داره بنویسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما رابطه داشتیم ازدواجم کردیم کلا بستگی به ادمش داره 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

اگر اون خانوم ادم اوپن مایندی هست و خانواده و فرهنگ شون مشکلی ندارن بخاطر لذت خودش میخواد اینکارو کنه خب اوکیه

ولی اگر فقط بخاطر جلب رضایت یه مردی بیای چنین کاری رو کنی که نگهش داری قطعا دوتا پا داشته باشه دوتا دیگه هم قرض میگیره و الفرار

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
بیشتر ببینید

قطعی نمیشه نظرداد واقعا مارابطه داشتیم وازدواج کردیم تمام رفیقام همینطور اما بازم اینو ب بقیه پیشنهاد نمیکنم چون من طرفمو کامل شناختم وباهاش وارد رابطه شدم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

شوهر من تو دوستی صد بار بهم گفت بیا بریم باغ بیا بریم شمال ویلا جدیدمون رو هم ببین بیا خونم قبول نکردمممممم تا میگفت کات میکردم باهاش خودش میومد منت کشی 

الان که ازدواج کردیم میگه میخواستم امتحانت کنم اگه میومدی حذفت میکردم🙂

شوهر من تو دوستی صد بار بهم گفت بیا بریم باغ بیا بریم شمال ویلا جدیدمون رو هم ببین بیا خونم قبول نکر ...

چه شوهری

فک میکنی کار خوبی کرده؟

یاد ملی و راه های نرفته اش افتادم

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن