2777
2789

ی دختر داشتم ۷ ساله زندگیم روال عادی داشت داشتم درس میخوندم برا استخدامی تازه داشتم ب خودم میرسیدم شوهرم گیر داد بچه میخام با حرفاش خامم کرد دخترم هی میگفت نی نی بیار منم رفتم دکتر رژیم گرفتم که دومی پسر بشه حالا که باردار شدم همسرم کلا خیلی نفهم شده نمیدونه من هورنام بهم ریخته با عصبانیت من عصبانی میشه با من لج میکنه منم خیلی تغییر کردم همش درگیر دخترمم رفتم سونو گفت بچه دختره انگار همه چی بهم ریخت شوهرم  ب زبون نمیاره ولی بیشتر باهام لج میکنه اصلا همش میگم چرا باردار شدم بچه برا چیم بود

دیگه نتونستم درس بخونم شانس سرکار رفتنو از خودم گرفتم الان ب شوهرم گفتم با من حرف نزن برگشت گفت مگه نون خورتم اینجور حرف میزنی چپ راست این سرکار نرفتنو میکوبه تو سر من ازش متنفرم دلم نمیخاد اصلا ببینمش

بهش فکر نکن نی نی ناراحت میشه

شوهرتم بهش با زبون خوش بگو عزیزم تو بارداری هرمونا بهم ریختس بیشتر درکم کن و ... بزار سرد بشه توهم یکم خودتو کنترل کن

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه نتونستم درس بخونم شانس سرکار رفتنو از خودم گرفتم الان ب شوهرم گفتم با من حرف نزن برگشت گفت مگه ...

پیش میاد بعدا خودش پشیمون میشه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
بهش فکر نکن نی نی ناراحت میشهشوهرتم بهش با زبون خوش بگو عزیزم تو بارداری هرمونا بهم ریختس بیشتر درکم ...

بهش گفتم ولی انگار یادش میره وگرنه کلا ادمی نیست بخاد بی احترامی کنه ولی اصلا درک نمیکنه باردارم نیاز ب محبت دارم

چی بگم از وقتی باردار شدم دست خودم نیست

توحق داری الان به کمک و همکاری نیاز داری ولی خواهش مبکنم ازاین که بارداری از بچت متنفرنباش

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

درسته حامله ای ،ولی این دلیل گیر دادنای الکی نمیشه،خودت از اینکه جنسیت بچه دختر ناراحتی حالا به همه داری تعمیمش میدی،خوشحال باش خدا یه هدیه بهت داده مطمئن باش با قدم این بچه انشالله سر کارم میری

چشم گلم

عزیزم دقیقا شرایط منم مثل شماست یه دختر هفت ساله دارم والان باردارم از همه چی افتادم تا قبل از این میخواستم برم تدریس کنم ولی فعلا تا چند سال دوباره خونه نشین شدم البته من جنسیت برام مهم نبود الآنم بچم دختره 

بهش گفتم ولی انگار یادش میره وگرنه کلا ادمی نیست بخاد بی احترامی کنه ولی اصلا درک نمیکنه باردارم نیا ...

همه مردا هم طاقتن گلم شوهر خودم تو زایمانم درکم نکرد هنوزم یادم نرفته بهش گفتم هطچوقت نمیبخشمش