2777
2789
مرسی گلمقالبم کوچیکه سه تخم مرغیهفرم ندارم آون توستره فکرکنم برای همینه خوب نمیشه

خواهش میکنم عزیزم

من قبلا تو توسترم پختم خوب شده ها 

شما ۳ تا تخم مرغ بزن فک نکنم بد بشه!

من تو این تاپیک فهمیدم منو به شوهرم انداختن😂😂 عالیه عزیزم 

همه کد بانو

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و دانشجوهای تنهایی که شهر غریب دور از خانواده هستن:/

منم تجربش کردم 😊عب نداره بابا خاطره میشه برات

من هم اتاقیامم رفته بودن خونشون از هراتاق دویا یه نفرمونده بودیم

شب اومدن دنبالم گفتن بیاییم دورهم باشیم اصلا یادم نمیره چقد بامحبت بودن خدا حفظشون کنه هرجا که هستن کلی خوش گذشت بهمون بااینکه زیادهمونمیشناختیم 😃

خواهش میکنم عزیزممن قبلا تو توسترم پختم خوب شده ها شما ۳ تا تخم مرغ بزن فک نکنم بد بشه!

پفکی نمیشه🥲

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
حتما گلمباسلوق ژله هست🎀من سه طعمشو درست کردم، شکلاتی، توت فرنگی، پرتقالیواسه هر کدوم یه لیوان نشاست ...

شکر نداره؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

😂😂از سرشم زیادی بابا

ایول 😂😂ستاد روحیه دهی نی نی سایت 😆❤️

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

منم تجربش کردم 😊عب نداره بابا خاطره میشه براتمن هم اتاقیامم رفته بودن خونشون از هراتاق دویا یه نفرم ...

من خیلی خیلی وابسته به خانوادمم 

سال اولم نیست ولی مسلما من تا چندین سال بعد نمیتونم مراسمات پیش خانوادم باشم

حتی الان دارم تحریک میشم خودم یهو برم شهرمون 

واقعا درود به شرف دوستانتون

منم دوستام نیستم نتهام

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
حتما گلمباسلوق ژله هست🎀من سه طعمشو درست کردم، شکلاتی، توت فرنگی، پرتقالیواسه هر کدوم یه لیوان نشاست ...

ممنون بابت گذاشتن رسپی 

نوش جونتون

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ممنون بابت گذاشتن رسپی نوش جونتون

خواهش میکنم قشنگم

فقط شکر رو یادم رفت بگم اینکه دلبخواهه ولی من میریزم نصف لیوان

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

من خیلی خیلی وابسته به خانوادمم سال اولم نیست ولی مسلما من تا چندین سال بعد نمیتونم مراسمات پیش خانو ...

هوم همینه دیگه

من اصلا وابسته نیستم ینی اولا بودما بعدا نمیدونم چیشد ک  دیگ اونجوری نیستم تاثیر غربته شاید!

هوم همینه دیگهمن اصلا وابسته نیستم ینی اولا بودما بعدا نمیدونم چیشد ک دیگ اونجوری نیستم تاثیر غربته ...

خوب بوده تونستید خودتون اوکی کنید

من هنوز زنگ می‌زنم به خانواده‌ام بهشون میگم شما حرف بزنین من گوش کنم صداتونو کلی هم دلتنگ میشم الان خیلی بهترم از اون اوایل ولی بازم خیلی دلتنگ میشم

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار