2777
2789
عنوان

اگه تومجلس عروسیتون جاری اینکارو کنه بدتون نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 65 پست

ایشون بر حسب عروس بزرگ بودن و جاافتاده بودن دربین خانواده همسر بنابه احترام به میهمان ها خوش امد گفتن که اتفاقا کاردرستی هم انجام دادن

اما عروس جدید بسیار مشتاق برقراری یه دعوا و قطع رابطه هستند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقاً بعضی ها سر نرسیده با همه سر جنگ دارند

والا خواهر اون دسته جعفری رو بده اینور 🍀🍀☘️🍀🍀🍀🍀🍀

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

این چیزا رو می بینی و می شنوی از هر چی زندگی متاهلیه زده می شی!

یعنی چی؟ احترامم می کنی ناراحت می شن 

خدایاااااا

ایشون به عنوان عروس خانواده در کنار مادرشوهر و … میزبان بودن 

عروس جدید اگر این خانواده رو از هم نپاچید حالا ببین

میگه خودشیرینی کرده

شما و چند تا ادم عاقل  ک اطرافشین باید راهنماییش کنین 

شاید اون هنوز راه درستو نمیدونه 

سر چیزای بیخود الکی دشمن نسازه برا خودش 

بعدش میان میگن جاریم باهام بد شد  اون جاری اگه بفهمه همچین نظری داره عروس خانم قطعا رابطشون خراب میشه و بحثو دعواهای بعدشو......... 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
این چیزا رو می بینی و می شنوی از هر چی زندگی متاهلیه زده می شی!یعنی چی؟ احترامم می کنی ناراحت می شن ...

منم بهش گفتم تودیگه خیلی حساسی والا خب که چیه مگه .گفت اخه تو نمیدونی انگار صاحب مجلس بوده میومده پیش داماد وایمیساده همش انگار مامانشه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
هیچیبا عقده هاش تنهاش میذارم🙄

وا فامیل درجه یک حساب میشه باید حواس درجه یک ها به مهمان هاباشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
🤣🤣🤣 وااااااااااااااااااااای 🍀🍀بیا خواهر اینم‌ شما پاک کن که این دنیا ارزش هیچی نداره

بده دستت درد نکنه 🍀🍀🍀🍀هععهی عجب روزگاری شده حالا اینی که میگه من میشناسمشاااا عروس اقدس خانمه 😨😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

وا فامیل درجه یک حساب میشه باید حواس درجه یک ها به مهمان هاباشه

جاری درجه یکه؟ 

خوشبحالتون انقدر حس نزدیکی دارین، ما که جز مامانها هیچکس دم در واینمیسته

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

جاری درجه یکه؟ خوشبحالتون انقدر حس نزدیکی دارین، ما که جز مامانها هیچکس دم در واینمیسته

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....