2777
2789
عنوان

متوقف شدن رشد جنین

587 بازدید | 65 پست

سلام ببخشید زن‌داداش من در ۷ هفته حدودا دقیق نمیدونم رفت و گفتن قلب نداره ولی تو نت نوشته تا ۱۰ هفته وقت داره و اینکه اون موقع گفتن۱.۴هست الان میگن ۱.۵ ده روز بعد رفت میگن رشد نکرده ولی گفته نه دفعه قبل ۱.۱بود الان۱.۵ و رشد نکرده مرده ولی دکترای اون منطقه کلا اصلا خوب نیستن حالا زن داداشم گریه میکنه میگ نمیندازم اون زندس حالا ما نمیدونم میگ تهش یکم کم شده الان چیکار کنیم میگ تا ۱۰‌هفته وای میستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکم صبر کن.

سریع نره سقط کنه

منم ماه اول افتادم خونریزی قبلش سونو داده بودم

دوباره بعدش سونو نوشت دادم.

دکتر گفت انگاری پوچه و شاید رشد نکرده....

منم خیلی گریه کردم.گفت دو هفته دیگه صبر کن و دوباره سونو بده....اگر رشد نکرد دیگه هیچی

من جای دوهفته سه هفته صبر کردم تو نه هفته رفتم سونو ک رشد کرده بکد وضربان داشت

میگن بچهایی ک خیلی باهوشن اول مغز تشکیل میشه بعد قلب.تا ده هفته هم میشه صبر کرد.

اگر خدای نکرده رشدی نداشته باشه کم کم خودش میافته ب لکه بینی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.