2777
2789
عنوان

خانومایی که پسر دارین بیاید نصیحت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 62 پست
مگه جمله ات این نبودطرف ما فرمون دسته زناست و همه رو به جون هم انداخته؟الان اینجا به زنا توهین نکردی ...

پس من اشتباه گفتم منظورم سمت ما مردا زن زلیلن

و بعضیا خانوماشون همه رو ب جون هم میندازن و تهمت ناحق و...

چون نمونش رو داریم و ازش رنج کشیدیم 

لایک نکن خیرشو ببینی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا این چیزایی که گفتی جنسیت نمیشناسه، هم دختر و هم پسر اینجوری باید بار بیان

موضوع این تاپیک در مورد پسر بود. یه مقدار دقت کن.

و خب خیلی از خانواده ها پسرا رو لوس میکنن و در آینده بچه از دستشون در می‌ره و دختر مردم هم بدبخت میشه

بیچاره همسر آیندش.و البته جامعه حسابی تربیتش می‌کنه و بهش سخت میگذره

امروز برادرم ۷سالم بی دلیل به من حرفای خیلی زشتی زد منم برای تنبیه زدمش مادرم میخواست من ۲۲ساله رو کتک بزنه بخاطر اینکه اونو بخاطر بی ادبیش زدم

حالا خدا به داد دختری برسه که قراره عروس مامانم بشه

پس من اشتباه گفتم منظورم سمت ما مردا زن زلیلنو بعضیا خانوماشون همه رو ب جون هم میندازن و تهمت ناحق و ...

پس جمع نبندید

اصلا چرا باید چه زن ، چه مرد اختیارشون دست دیگران باشه

چرا هیچکس اختیارش دست خودش نیست

درستش اینه اختیار زن و شوهر دست خودشون باشه و خودشون تصمیم بگیرن 

پس جمع نبندیداصلا چرا باید چه زن ، چه مرد اختیارشون دست دیگران باشهچرا هیچکس اختیارش دست خودش نیستدر ...

عزیزم شما کجای کامنت من دیدی جم بستم؟؟؟

من گفتم( سمت ما  )فرمون دست زناس ک همه رو جون هم انداختن.

دقت کنی فامیل خودمو گفتم.

نکنه شما اشناهای ما هستی ک بهت بر خورده و گارد گرفتی.

لایک نکن خیرشو ببینی
بچه ندارم هنوز ولی خب بچه خاهراشو دیدم چقد کثیف با بزرگترشون حرف میزننفرض کن‌به سن بالاها ی جوری حر ...

سعی کن قبل بارداری اخلاق شوهرت رو درست کنی متاسفانه روتون تو روی هم باز شده

وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز مچمو نگرفتن🫥

حالا ما با عروسمون مشکل داریم تاپیک آخرم هست چرا همیشه دخترای خوب عروس خانواده های بد میشن عروس های ...

همه دخترامون با پسرای خوب ازداوج کردن فقط من عنبخت شدممم عروسامونم همشون خوبن چون پسرامون خوبن یا حدقل فحش نمیدنننن

😂😂😂😂خب این دلیل میشه به زنش توهین کنه؟و زنش هم جواب نده؟

اخ اخ همه چیمون خوبه زندگیمون خوبه فقط فحشششش ت دهنشه فقط فحش!!!! فحش ک میده دنیا رو سرم خراب میشه بعدکاش فحش عمه عمو هرکییی دیگ رو بده فقط فحش مادر و پدر بهم نده ینی دق میکنم ددددق

عزیزم بعضی ها همه وجودشون رو برای تربیت بچه شون میزارن تا وقتی بچه خودش نخواد پدر و مادر بنده هایی خ ...

اخه ازجایی ک شوهرمو شناختم خرف روش خیلی تاثیرذاره

دقیق مث طوطی حرفای خودمم تکرار میکنه مثلا هرچی بهش میگم (تیکه کلام) صبش میبینم بهم میگه😂 بعدش خانوادش رو دیدم دیگ همه بهمدیگه فحش میدن همش ح را م زاده تو دهنشونه!!!