2777
2789

سلام دوستان من کیک و شیرینی زیاد میپزم اما اولین بارم بود که کیک یزدی پختم

تخم مرغ ماست گلاب روغن مایع را با هم زدم تا کرم رنگ شد😍

ارد را سه بار الک‌کردم پکینگ پودر و هل را ریختم‌توش و به مایع اضافه کردم 😍

کپسولهای کیک را گذاشتم تو قالب ( میترسیدم تو هواپز جرقه بزنه ولی نزد😁) دو سوم پر کردم‌که بعد پف نزنه بیرون 

۱۲ دقیقه ۱۸۰ درجه پختم 

باید روش کنجد میزدم که چون نداشتم خلال پسته ترافل و نارگیل ریختم🙈 

هواپز ۷ لیتری شارپ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اابته من نصف کردم‌ولی برا پنج‌کپسول باز کلی زیاد بود باید یک چهارم بزنم اینبار چون هواپز بیشتر جا نداره و اینم خمیرش بمونه پف میخوابه باید چند بار پخت🙈😁😍

این خیلی راحت و خوشبو شد پفشم خوب بود 🌱

عزیزم ممنون بابت کار قشنگت که دستورشو گذاشتی

من  تاحالا کیک درست نکردم، این کپسولارو همینجوری میشه بزارم رو سینی فر یا باید قالبم بخرم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم ممنون بابت کار قشنگت که دستورشو گذاشتیمن تاحالا کیک درست نکردم، این کپسولارو همینجوری میشه بز ...

خواهش گلخانم 🌹 من یبار تو این کپسولا کوکو سبزی پختم اونوقتا قالب کیک یزدی نگرفته بودم البته نمیریزه بیرون ولی خیلی باز و تخت میشه🙈

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز