2777
2789

لطفا اد کنین بلد نیستم .لطفا کاربری مو حذف کنین برام مشکل ساز شده ممنون

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

تاپیکات میموننا

دیگه مثل قبل اون نوار نارنجیه رو نمیاره

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)

@نی نی یار

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیکات میموننادیگه مثل قبل اون نوار نارنجیه رو نمیاره

کلا میخوام کاربریم حذف یا تعلیق بشه و نباشه 

ممنون از همه

کلا میخوام کاربریم حذف یا تعلیق بشه و نباشه

فقط نمیتونی پست بذاری

وگرنه میتونی واردش بشی

چه باشه چه نباشه الان بی فایده ست

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)

سلام

اگر خواستین برگردین پایین صفحه قسمت تماس با ما شماره موبایلتون رو بدین.

درخواست پشتیبانی

درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/123

⚪️⚪️⚪️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اخطار زرد 🟡

۱ روزه

۳ روزه

۷ روزه

اخطار نارنجی 🟠

۱۴ روزه

۲۱ روزه

اخطار قرمز 🔴

۳۰ روزه

۶۰ روزه

۹۰ روزه

اخطار مشکی ⚫️

۲ نوع هست:

خودشون تعلیق کنن                ⬅️ بدون برگشت معمولا

خودتون درخواست تعلیق بدین ⬅️ قابل برگشت ⬅️ از طریق تماس با ما 

اخطار زرد 🟡اخطار نارنجی 🟠اخطار قرمز 🔴 ⬅️ خود به خود کاربری برمی گرده سر همون روز و ساعت نیازی به مراجعه به تماس با ما نداره.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar_1 @niniyar_5 @niniyar_2

سلام

niniyar_2 ■  niniyar_3 ■ niniyar_5 ⬅️ حذف عکس و تعلیق

niniyar_1                     ⬅️ پاک کردن تاپیک

niniyar_5 و niniyar_3 ⬅️  درست کردن تگ و تائید پروفایل

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈
🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

@niniyar_5 @niniyar_2 @niniyar_3

سلام

niniyar_2 ■  niniyar_3 ■ niniyar_5 ⬅️ حذف عکس و تعلیق

niniyar_1                     ⬅️ پاک کردن تاپیک

niniyar_5 و niniyar_3 ⬅️  درست کردن تگ و تائید پروفایل

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈
🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟