2777
2789
عنوان

دلم گرفته از امید بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 55 پست
عه الان شما رو یادم افتاد قبلا باهاتون حرف زدم حال همسرتون چطوره ؟ دکتر رفتید ؟

شرانده من اونقدر این روزا پریشونم که خودمم یادمم رفته کی هستم

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی به نظرم باید بپذیری که حالا بده و خوبم نمیشه اما با تمام اینا صرفا فقط ادامه بدی دنبال حال خو ...

منم یه زمانی افسرده بودم روز ب روزم حالم بدتر میشد ن امیدی داشتم ن اینده ای ولی خودم بلند شدم حرکت کردم خود ب خودم افسردگیم خوب شد،چ بخوایم چ نخوایم وضعیت الانمون حاصل انتخابهاییه که قبلن کردیم هرچقدم بخوایم تقصیر خانواده و شرایط بندازیم نمیشه انکار کرد همیشه یه راهی بود ولی ما حرکت نکردیم سمتش 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
حال همسرتون چطوره ؟

خوبه شکر 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش

منم یه زمانی افسرده بودم روز ب روزم حالم بدتر میشد ن امیدی داشتم ن اینده ای ولی خودم بلند شدم حرکت ک ...

من ۸ سال درگیر بودم بدون دارو 

بعد خوب شدنم فهمیدم که اصلا چه بیماری داشتم 😔

خدایا هیچ وقت ناامیدت نکنهامید مارو هم به خونمون برگردونه

آمین 

خدایا هیچ وقت ناامیدت نکنهامید مارو هم به خونمون برگردونه

تاپیک هاتو خوندم 

لطفا با همون دلی که عاشق پسرتی برا همسر منم مادرانه از ته دل خدارو صدا بزن 

چون ما تازه یه ساله ازدواج کردیم 

بخدا برا درد همه سوختم 

به خدا بگو کمکمون باشه 

تاپیک هاتو خوندم لطفا با همون دلی که عاشق پسرتی برا همسر منم مادرانه از ته دل خدارو صدا بزن چون ما ت ...

انشالله

خدا انشالله سلامتی بهتون میده حال شوهرت خوب خگب میشه 

حق شما این نیست جونین تازه عروسین 

خدا هواتونو داره 

دلم روشنه

برای شوهرت برای سلامتی شوهرت زیارت عاشورا میخونم دعای توسل میکنم 

به امید روزی که بگی حال شوهرم خوب خوب شده تمام علایم و علامتای مریضیش از بین رفته🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

خیلی ممنون 

خدا اندازه دل مهربونت بهت خوشی بده