2777
2789
عنوان

کادویی که نیومد بهش بدم رو چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 122 پست
ممنونم عزیزم امیدوارم‌‌.....آره دقیقا خییییلی بهش بها دادم خودشم هزارررر بار بهم میگفت ازم بت نساز م ...

بعد یه مدت از این که اینقدر به یه آدم ارزش دادی از خودت بدت میاد بهت قول میدم تاسف میخوری چرا برات چنین آدمی مهم بوده عشق چشای ادمو کور می‌کنه ....

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
به خودت رحم کن ، رهاش کن ، با خودت مهربون باشاین خودت کسی رو نداره ها چقدر میخوای عذابش بدی

چقدر احتیاج دارم ب شنیدم این حرفا😭😭😭😭😭کمکم کنید هرچقدر که میتونید نصیحتم کنید من این روزا داغونم انقدرررر گریه کردم چشمام میسوزه میگرن گرفتم سردردم خوب نمیشه مث روح شدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر احتیاج دارم ب شنیدم این حرفا😭😭😭😭😭کمکم کنید هرچقدر که میتونید نصیحتم کنید من این روزا داغون ...

تموم ارتباطتو باهاش قطع کن شمارش هرچیزی که داری حتی اگه لازمه سیم کارتتم عوص کن توهم نزنی زنگت میزنه و تموم راه های ارتباطی رو ببند اون ساعتم هرچه زودتر نابودش کن 

بعضی وقتا شکست که میخوریم کفر میکنیم ولی بعداً میفهمیم ما راهو اشتباه می‌دیدیم و خوشحال میشیم 

شاید این صلاحه جدا شین

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
تموم ارتباطتو باهاش قطع کن شمارش هرچیزی که داری حتی اگه لازمه سیم کارتتم عوص کن توهم نزنی زنگت میزنه ...

اون هیچوقت بهم زنگ نزد حتی همیشه ۹۸ درصد اوقات من پیام میدادم و پیگیرش بودم حتی اینکه قرار بود بیاد همشششش من اصرار کردم و احتمال زیاد اون نمیخواست و در اخر اینجوری کرد....همش میگفت کار دارم سرم شلوغه کلا از اول بهم گفته بود شرایط کاریشو ولی ابراز علاقه میکرد

اون هیچوقت بهم زنگ نزد حتی همیشه ۹۸ درصد اوقات من پیام میدادم و پیگیرش بودم حتی اینکه قرار بود بیاد ...

زحمت کشیده از محبت فقط کلامیشو بلد بوده اونم بزور دلش واسه تو میسوخته احمق نباش

کسی که نه زنگت میزده نه هییچی چرا فکر میکنی دوست داره

بعضی وقتا شکست که میخوریم کفر میکنیم ولی بعداً میفهمیم ما راهو اشتباه می‌دیدیم و خوشحال میشیم شاید ا ...

😭😭😭😭خدایا........ولی من خیلی ضعیفم من تحملم کمه دارم نابود میشم چندروزه قرص اعصاب میخورم ک فکر نکنم....اشکام عین سیل جاریه....حس میکنم باهام بازی شده حس عمیق شکست رو دارم الانم دارم عذاب میشم که چرا جوابمو نداد حتی یه توضیح بهم بده پیامایی که سین نمیشن

زحمت کشیده از محبت فقط کلامیشو بلد بوده اونم بزور دلش واسه تو میسوخته احمق نباشکسی که نه زنگت میزده ...

شاید چون خودم خیییلی دوسش داشتم و دارم ب کم بودنش هم راضی بودم که فقط یجایی از زندگیم باشه حس عشقه پاک و خالص ..حیف 

چجوری بخودم بیام؟قلبم احساسم غلبه کرده ب کل زندگیم

عقل هرچه که می‌بافد دل نخ کش میکند 

مدام سرگرم باش خرید کن برو سرکار تنها نباش اگه باشی عواقب یه دل شکسته و غروری که له شد و در نتیجه افسردگی 

از این رابطه سم فرار کن 

شاید چون خودم خیییلی دوسش داشتم و دارم ب کم بودنش هم راضی بودم که فقط یجایی از زندگیم باشه حس عشقه پ ...

حیف نداره عزیزم

یاد بگیر ارزش قائل باشی واسه خودت و وقتی از کسی خوشت میاد چشمتو رو همچی نبندی با چشم باز نگاه کن ببین اونم دوست داره یا نه اینقدر که تو هستی اونم هست یا نه