2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلی

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

قطعا تاثیره داره شما دعای سیفی صغیر هر شب بخوان تا ۹۹ شب

من یه اشتباه جبران ناپذیر و عواقب دار کردم 

از خدا خواستم منو ببخشه 

ولی بعد ۶ ماه از گذشت اون اتفاقم هنوز آروم نشدم

با اینکه خیلی به خدا نزدیک شدم 

نمیدونم دیگ چ کنم

افسرده م و نسبت به زندگی بی حس

حس میکنم ایتده مو از دست دادم

چ کار کنم آروم شم؟

من یه اشتباه جبران ناپذیر و عواقب دار کردم از خدا خواستم منو ببخشه ولی بعد ۶ ماه از گذشت اون اتفاقم ...

توبه کرده باشی قطعا خدا بخشیدت  

ولی ممکن آثار وضعی گناه هنوز پابرجا باشد 

شما به وظایف خود ادامه بده 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

همسر خوب رزق و روزیه ،،رزق که همیشه مادی نیست ،رزق و روزی هرکسی هم دست خداست و قطعا دعا کردن تاثیر داره

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
توبه کرده باشی قطعا خدا بخشیدت ولی ممکن آثار وضعی گناه هنوز پابرجا باشد شما به وظایف خود ادامه بده

منظورتون از اثر وضعی چیه

من پیام قبلی رو ویرایش کردم و یه مواردی اضافه کررم 

اگر ممکنه دوباره مطالعه کنید

من یه اشتباه جبران ناپذیر و عواقب دار کردم از خدا خواستم منو ببخشه ولی بعد ۶ ماه از گذشت اون اتفاقم ...

شما به وسوسه شیطان گوش ندین 

ذکر لاحول زیاد بگید 

صبح ها بعد از طلوع آفتاب دست راست رو قبلت بذار و ۷۰ بار یا فتاح بگو 

منظورتون از اثر وضعی چیهمن پیام قبلی رو ویرایش کردم و یه مواردی اضافه کررم اگر ممکنه دوباره مطالعه ک ...

اثر وضعی مثلا کسی مشروب خورده در اثر مستی تصادف کرده و شل شده خب این شل شدن میشه اثر وضعی گناه 

این با توبه از بین نمیره ممکنه یواش یواش پاهاش خوب بشه طی چند ماه