2777
2789
عنوان

از پسر شوهرم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5715 بازدید | 174 پست

موقعی که با مرد بچه دار ازدواج میکردی به اینجاش فکر میکردی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لطفاً اگر پر بازدید شد دعا کنید منم به عشقم برسم و باهاش ازدواج کنم 🥲 🤍 

بچه ها میشه لطف کنید تاپیک آخرم رو گزارش بزنید ؟!

میترسم شناسایی بشم😅

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

نامادری هیچ وقت مادرنمیشه..‌خدایا هیچکسو بی مادر نکن..اخه بچه نه ساله متنفرشدن داره...بچه اس دیگه شم ...

چون اولش میگن فقط شوهر

بعد می‌فهمن بابا شوهر کردن فقط مسئولیته نه طلا و ارایش

الان که این اشتباه رخ داده و میتونستی هم درکار نبوده تازه یچه هم دارم نمیتونم بچمو ول کنم برم مث این ...

پس برو مشاور پسره هم ببر 

با هم باید بسازید 

بایدی هست 

هیچ راه چاره ای نداری عزیزم 

پس خودتو بقیه رو آزار نده

پدر ندارم ولی یادت باشه این خونه منم هست اونی که باید بره این اقاو پسر زبون نفهمشه

شما اومدی تو زندگیشون 

یادت نره اون خونه پدریشه نمیتونه به بهونه های واهی و حل شدنی بچه رو از سر خودت باز کنی 

تربیت کردن بچه ای احتمالا چندین سال والد درست و حسابی نداشته زمان بره ولی شدنی

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم