2777
2789
عنوان

چیکار کنم رابطه م مثل روزهای اول بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 45 پست
سوالی داشته باشید در خدمتیم 🌷

بسیار عالی 👌👌👌

گلم جای این صحبتا تو نی نی سایت واقعا خالیه ...

عزیزم اگه بتونی یه تاپیک داشته باشی 

که به جای جواب دادن سوالات  

سر یه ساعت خاص مطلب بذاری و مرتب قفل کنی و باز کنی 

خیلی عالیه

یا از قبل تایپ شده ...

مطالب اصلی و جدید و مختصر زناشویی به زبان ساده

مطالب در مورد مشکلات اصلی بچه های نی نی سایت

بخدا قسم این قدر این کارا ثواب داره که حدی براش متصور نیست

و دقیقا اثراتش بصورت کارما وارد زندگیت میشن😍😍

عزیزم نیتت این باشه که از فرو پاشی یک خانواده و یک بچه طلاق و یک زن مطلقه جلوگیری کردی ...

پس در این صورت تو یک فرشته زمینی هستی😍😍

عزیزم هر شب مطلب بذار و یه مشکل اصلی خانواده رو بنویس و راه حلها رو بگو

کاری کن پر بازدید بشه

من چرا دیگه نمیخوام باهاش ارتباط بگیرم واز خیانت جژییش هم ناراحت نشدم؟؟؟

چون سرد شدین و دیگه براتون از جایگاه افتاده 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بسیار عالی 👌👌👌گلم جای این صحبتا تو نی نی سایت واقعا خالیه ...عزیزم اگه بتونی یه تاپیک داشته باشی ...

حتما إن شاالله

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

آیدی کانالتون میدید؟

آیدی ادمین هست اینجا نمیشه لینک گذاشت پیام بدید اد میشید 

@psyadminhoseini

استراتژی های خانم روانشناس

نظرتون درباره‌ی ابراز علاقه‌ی مداوم چیه؟ 

من نظر شخصیم بر اینه که هر فردی یه مقدار ظرفیت داره و باید طبق اون مقدار بهش توجه بشه و ابراز علاقه طبق اون صورت بگیره 

اگه از ظرفیت طرف بیشتر باشه، دلشو میزنه و براش عادی میشه و کم کم رابطه سرد میشه 

پارتنر من روزی چندینننن بار به شیوه های مختلف ابراز علاقه میکنه. آیا این نشون میده که ظرفیتش بالاست و باید منم به اندازه‌ی اون ابراز علاقه کنم؟ آیا بعد یه مدت رابطه سرد نمیشه؟

نظرتون درباره‌ی ابراز علاقه‌ی مداوم چیه؟ من نظر شخصیم بر اینه که هر فردی یه مقدار ظرفیت داره و باید ...

ابراز علاقه باید پایاپای باشه 

اگه اوایل رابطه هستید شما در ابراز علاقه افراط نکنید شاید فعلا هدف جلب نظر شماست 

اما اگر رابطه رسمی و جدیه نشون دهنده اینکه این فرد سمعی هست و دوست داره محبت کنه و محبت بگیره و موردی هم نداره

دقیقا هیچوقت مث اولش نمیشه خود من هرسال روز سالگرد ازدواجمون بخاطر یادآوری خاطراتم فقط اشک میریزمدست ...

تکنیک های دیگه هم داره برای برگردون اون روزها در روزهای آینده میزاریم 

کانال ایتامون رو هم میتونید دنبال کنید 

آیدی ادیمن 

@psyadminhoseini

تلگرام یا اینستا؟

ایتا 

ابراز علاقه باید پایاپای باشه اگه اوایل رابطه هستید شما در ابراز علاقه افراط نکنید شاید فعلا هدف جلب ...

دو ماهه با هم ارتباط داریم. اوایل کمتر بود الان روز به روز داره ابراز علاقه هاش بیشتر میشه 

دو ماه اوایل رابطه محسوب میشه؟

دو ماهه با هم ارتباط داریم. اوایل کمتر بود الان روز به روز داره ابراز علاقه هاش بیشتر میشه دو ماه او ...

بله اوایل رابطه س 

شما افراط نکنید نه محبت زیادی نه اعتماد زیادی 

رو شناخت متمرکز باشید