2777
2789

من که اگه خاستگارم زشت باشه اصلا نمیتونم بهش فکر کنم چه برسه به این که باهاش ازدواج کنن 

به نظرم پول و موقعیت شغلی و خیلی چیزای دیگه نمیتونه زشت بودن طرف رو کم رنگ کنه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم زیاد خوشگل نیستم ولی بعضیا واقعا قیافه هاشون به دل نمیشینه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

من ی خواستگار پولدار داشتم قیافشم معمولی بود

ولییی اصلاا ب دلم ننشست ک ننشست

خیلی سعی کردم خودمو قانع کنم ک بابا پول داره

ولی وقتی ب اینکه باید ببوسمش فکر میکردم 

حالم بد میشد

منم درکشون نمیکنم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
من ی خواستگار پولدار داشتم قیافشم معمولی بودولییی اصلاا ب دلم ننشست ک ننشستخیلی سعی کردم خودمو قانع ...

وای دقیقا منم یه خاستگار داشتم اصلا نمیتونستم تو قیافش نگاه کنم اصلا به دلم نمینشست 

پس هنوز بچه ای که به این نتیجه نرسیدی که اخلاق. خیلی خیلی جلوتر از تیپ و قیافس

خواهر شوهر من یه شوهر داشت از در تو نیومد هیکل ورزشکاری با کت شلوار می‌خوابید چقدرم جای برادری خوشگل بود

کاشف به عمل اومد دست به زن داره زنا کاره آخرم طلاق ختم شد

یه بچه این وسط بدبخت شد

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین