2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 44071 بازدید | 451 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونی که از من خوشش نمیاد اما مدام منو چک میکنه بیشتر خودآزاری داره

نه والا من حس بدی نسبت به شما ندارم بحث خوش اومد یا بد اومدن نیس، به فکر آرامش خودتم که با این همه جروبحث با کسایی که نمیشناسی به هم میزنی، هر چند برا چند لحظه، پیگیرتم نیستم عزیزم ولی به خاطر اینکه سالهاست اینجام چند باری تو بعضی تاپیکات بودم، خدا به دلت آرامش بده.

e❤ s❤ h❤ f

اینکه شما بدی یا بدتر عزیزم شخصا نمیدونمولی خانمای شاغل سبک زندگی شمارو ندارنمدیریت دارن....و بد زند ...

من الان توهین کردم   ؟ همون طور که شما منو  دیدی تو اینجور تاپیک ها منم شمارو دیدم پس خرده نمیشه گرفت اتفاقا دقیقا  تاپیک منظورم همین بود که از شرایطی که دارید راضی باشید  فکر کنم کلا متن رو نخوندی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

[QUOTE=364884266]مگر این که خونه ی مادرت با کل فامیل قطع ارتباط باشن و کاملا منزوی باشن [/QUOTEماهی یکبار میخواد برادرای مامانم بیان که آدمای بسیار با فرهنگی چرا فکر می‌کنید شماها از من  دلسوزتر هستید نسبت به بچم عجیبه برام

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من الان توهین کردم ؟ همون طور که شما منو دیدی تو اینجور تاپیک ها منم شمارو دیدم پس خرده نمیشه گرف ...

خب قطعا بودم ک دیدمتون 

فقط فرقمون اینه شما مدام ب روش های مختلف میخواین بگین شاغلا فلانن خانه داره ملکه و ...

اوایل فکر میکردم نی نی سایت چون در مقابل شادی بقیه گارد داره با شما مدام بحث دارن

ولی الان میبینم نه شما دوست داری سبک زندگیی که فقطط برای خودتون لذت بخشه رو بزتید تو سر بقیه و خصوصا شاغل ها...

گلم من یا یکی دیگه حتی حاضر نیستیم ۱ ثانیه زندگی شمارو داشته باشیم ولی اهمیتیم نداره ک خودتون دوست دارین یا ن ک الانم بخاطر خودتون میگم

مگه اینکه جلب توجه منفی هم براتون لذت بخش باشه ک اون دیگه ی مقوله جداس

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اونی که توهین میکنه از عقده درونی اش هست وگرنه تاپیک هیچ چیزی هم برا توهین نداشت خیلی شفاف گفتم مدل ...

اگه مدل زندگی خودتونه و به خودتون مربوطه برای چی راجبش تاپیک میزنید که هم روان خودتونو بهم بریزید هم اعصاب کاربرا رو 

گرچه چیزی که بنظرتون سبک زندگیه و مختص خودتونه تاثیر روی مادر ، همسر و فرزندتون هم داره ...

بله اینم هست ولی ادم کارتن خواب باشه بهتره تا با خائن زیر یه سقف

ترمز بکش عزیزم خیلی تند میری اینجوری پیش بری یه جوری با مخ میخوری زمین که نفهمی از کجا خوردی 

درجریانی که زمین گرده و کارمای حرفاتو پس میدی؟

این چه مدل حرف زدن ؟؟؟

شما از جزئیات زندگی استاتر چی میدونی که برای همه یه نسخه می پیچی ؟اینجوری باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه...

منم با سبک زندگی استاتر موافق نیستم اما ربطی نداره به هم...

همه چیزتون امروزی شده یکم رو ادب و شخصیتتون هم کار کنید بد نیست! 

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خب قطعا بودم ک دیدمتون فقط فرقمون اینه شما مدام ب روش های مختلف میخواین بگین شاغلا فلانن خانه داره م ...

منم واقعا حس میکنم اسی توجه منفی رو داره به جون میخره وگرنه چه اصراریه هی بیاد بقیه رو قانع کنه که از زندگیش راضیه خب همه که ناراضی نیستن ولی اونا نمیان دائم تاپیک بزنن

هرچی فکرمیکنم رفتاراش در شان یه خانوم ۳۴ ساله نیس

اصرار هم داره که بقیه بهش حسادت میکنن درصورتی که من بیشتر ترحم و تمسخر میبینم تو تاپیکاش

[QUOTE=364884266]مگر این که خونه ی مادرت با کل فامیل قطع ارتباط باشن و کاملا منزوی باشن [/QUOTEماهی ...

خیلی ببخشید رک میگم اما شما انگار بچتون زیادیه. خب اگه نمیخواستیش چرا به دنیا آوردی؟ بزرگ شه ازت بپرسه چرا همش منو دک میکردی چه جوابی براش داری؟ به امثال شما باید تسلیت گفت این همه بی خیالی از یه مادر بعیده امیدوارم تاپیک فیک باشه

خونه مادرم از خونه خودم امن تره آنقدر که لونا مراقبن من نیستم

منو بشناسی حرف اینا به کلیه چپمم نیست وگرنه هفت سال دوام نمیوردم تو این سایت سمی جز اون کاربر  که نمک زد یه زخم بسته نشدم

قصد نداشتم تو این تاپیک نظر بدم و کامنت بذارم 

اما بعضیاتون خوب شعور نداشتتون رو به رخ میکشید !

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خیلی ببخشید رک میگم اما شما انگار بچتون زیادیه. خب اگه نمیخواستیش چرا به دنیا آوردی؟ بزرگ شه ازت بپر ...

چی میگی شما مایه ایی  که ما برا بچمون میذاریم خیلیا نمی‌ذارن بچه ،من عاشق خانواده، من هست خانوادمم متقابل همین طور از نوزادی تو دامن مامانم بزرگ شده 

منم واقعا حس میکنم اسی توجه منفی رو داره به جون میخره وگرنه چه اصراریه هی بیاد بقیه رو قانع کنه که ا ...

اوایل زیاد توجهی نداشتم میگفتم خب دوست داره بگه خوشحاله و چ خوب 

ولی ب مرور دیدم ایشون داره جایگاه خودشو فراموش میکنه و درمورد زندکی و انتخاب بقیه نظر میده و توهین رو هم فقط ب فحاشی میبینه ن الفاظ دیگه ک بازم گفتم بالاخره فرهگشون شاید طوریه ک خیلی چیرارو توهین نمیدونن

اما الان با خوندن چتدصفحه قبل براشون ناراحت شدم ک چرا خودشون کاری میکنن ک انقدر بهشون بی احترامی بشه و خیانت همسرشونو بزنن سرشون!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤