2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 37571 بازدید | 451 پست
استارتر درکت نمیکنم!!! قبلا یه جا گفتی پیش تراپیست میری، از یه طرف میری تراپی از یه طرف میای اینجا ب ...

من نمیدونستم آخرش باز به دعوا میرسه که والا انقدر خوبم که دوماه قرص اینا هم نمیخورم اوکی هستم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اصلا اسی رو درک نمیکنمالان باید تاپیک هم میزنه چهارتا چیز به بقیه یاد بده از تجربه هاش بگه یا هر چیو ...

اونی که توهین میکنه از عقده درونی اش هست وگرنه تاپیک هیچ چیزی هم برا توهین نداشت خیلی شفاف گفتم مدل زندگی من این هست به خودم مربوطه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بالاخره ادم عمرشو برا یه چیزی میذاره شما هیچ فعالیتی حتی مطالعه یا اموزشی کلاسی چیزی ندارید این برای یه برهه از زندگی شایدلازم باشه ولی بعنوان سبک زندگی عمر تلف کردنه بیهوده زیستن هدفمند نیستین بالاخره خانه دار وشاغل هر دو دارن تلاش میکنن هر کدوم تویه سنگر شما هیچ تلاشی ندارین عجیبه...

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اونی که توهین میکنه از عقده درونی اش هست وگرنه تاپیک هیچ چیزی هم برا توهین نداشت خیلی شفاف گفتم مدل ...

حرف بقیه هم دقیقا همینه سبک زندگیت به خودت مربوطه همونطور که سبک زندگی بقیه به خودشون مربوطه پس نباید واسش تاپیک بزنی اگه ازش راضی هستی

اگه هم راضی نیستی و میخوای با کامنتای اینجا اروم بشی که شرایط فرق داره

من نمیدونستم آخرش باز به دعوا میرسه که والا انقدر خوبم که دوماه قرص اینا هم نمیخورم اوکی هستم

خوب خداروشکر به خدا خیلی حوصله داری این همه صفحه با این همه آدم یکی بدو میکنی

e❤ s❤ h❤ f

والا انگار خود آزاری داره!!!

اونی که از من خوشش نمیاد اما مدام منو چک میکنه بیشتر خودآزاری داره 

لطفا به حرفهای بقیه گوش ندین وقتی ی نفر بصورت افراطی از چیزی طرفداری میکنه و سعی میکنه بقیه رو خراب ...

لطلا چند تا کتاب خوب به منم معرفی کن 

مثلا اثر مرکب خوندم خوب بود 

با زنان زیرک یا والدین سمی

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
اونی که توهین میکنه از عقده درونی اش هست وگرنه تاپیک هیچ چیزی هم برا توهین نداشت خیلی شفاف گفتم مدل ...

استاتر عزیز این که دوس داری زندگی راحتی داشته باشی طبیعیه ولی لطفا در حق بچت کوتاهی نکن بچه به محبت مادر نیاز داره تو چه میدونی اونجا چه اتفاقی میفته؟ اگه کسی آزارش بده چی؟ مراقبت از دختر خیلی حساسیت میخواد بخاطر راحتی خودت کاری نکن یه عمر پشیمون بشی من هم کلاسی داشتم خونه مادربزرگش تو 5سالگی و 4سالگی مورد آزار قرار گرفته بود 

هر سری میاد یه سری حرفای ناپخته میزنه که همه مسخرش کنن بعد ۵۰ صفحه هم با همشون بحث میکنه خب خیلی عجی ...

مسخره نمیکنن حسرت میخورن 

اینکه شما بدی یا بدتر عزیزم شخصا نمیدونم

ولی خانمای شاغل سبک زندگی شمارو ندارن

مدیریت دارن....و بد زندگی نمیکنن

چرا مدام توو تاپیکای شاغلا میچرخین و توهین میکنید و ادامش میدین!

خب زندگی خودتونو با همین سبکی ک راضی هستین ادامه بدین...

نمیدومم ب گفته کاربرا همسرتون قبلا چیکار کرده یا میکنه ولی اگه چیزی بهتون میگن مقصرش خودتونید ک جابگاه خودتونو نمیشناسین 

نذارین انقدد بهتون توهین بشه و چاره اش هم خیلی راحته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
استاتر عزیز این که دوس داری زندگی راحتی داشته باشی طبیعیه ولی لطفا در حق بچت کوتاهی نکن بچه به محبت ...

خونه مادرم از خونه خودم امن تره آنقدر که لونا مراقبن من نیستم 

خانم ها تو رو خدا هر کاری دوس دارید تو زندگیتون بکنید ولی وقتی حوصله ی بچه داری ندارید اونو مثل آواره ها نفرستید خونه این و اون معلوم نیست اونجا چه بلایی سرشون میاد. تعداد خیلی زیادی بهشون دست درازی میشه اینو کسی میگه که دوستش تو 4سالگی مورد آزار قرار گرفته حالا هی پز بدین من بچمو یکی دیگه برام نگه میداره